2777
2789
عنوان

فقط آدمای نی نی سایت😅

188 بازدید | 18 پست

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

@پرتقالتامسون  بیا عزیزم😅

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

@عشقمmmmm بیا گلم😅

@پرتقالتامسون    بیا عزیزم😅

ممنون عزیزم.عالی بود😂😂😂😂گل گفتی دقیقا همینه.الان داشتم زندگی پس از زندگی می دیدم اشکام هم میومد نمی‌دونم چی شد اومدم با همون حال نی نی سایت .تاپیک شما رو دیدم غش کردم از خنده.بنده خدا شوهرم چپ چپ نگام می‌کنه با تعجب می‌پرسه چیه؟چی شده؟😂😂😂😂

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
ممنون عزیزم.عالی بود😂😂😂😂گل گفتی دقیقا همینه.الان داشتم زندگی پس از زندگی می دیدم اشکام هم میومد ...

الههههههی چه مهربون و دل نازک😍اره واقعا سرنوشت آدماش اشک آدمو در میاره

پسرو دختر منم همیشه میشینن و پا به پاش مکرر اشک میریزن 

خودم متاسفانه زمان پخشش مشغول پختو پزو اماده کردن سفره افطارم و تکرارشم  خیلی کم پیش میاد که موفق بشم ببینم

عزیزم انشاالله همیشه خنده هات از ته دل و گریه هات از سَرِ شوق باشن

خوشحالم که گل لبخند روی لبهای نازنینتون نشوندم😍🌹

الههههههی چه مهربون و دل نازک😍اره واقعا سرنوشت آدماش اشک آدمو در میاره پسرو دختر منم همیشه میشینن ...

ممنونم عزیزم.انشالله خدا دختر و پسر  گلتون رو بهتون ببخشه و انشالله خوشبخت و سعادتمند باشند .انشالله طاعات و عبادات شما هم مقبول درگاه حق قرار بگیره عزیزم♥️ممنون از دعای قشنگتون . انشالله برای شما هم همینطور باشه و ممنون از  اینکه به یادم بودین عزیزم💚🌼💚

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
ممنونم عزیزم.انشالله خدا دختر و پسر  گلتون رو بهتون ببخشه و انشالله خوشبخت و سعادتمند باشند .ان ...

فداتون بشم گلم. خدا برای شمام خیر بخواد و بچه هاتون عاقبت بخیر بشن

از شمام مورد قبول درگاه حق تعالی باشه🌹❤