2777
2789
عنوان

درد و دل

83 بازدید | 11 پست

سلام دوستای خوبم.... من دارم میرم پیش امام رضا خیلی خوشحالم بعد سال ها من طلبید بقولی در پوستم نمیگنجم دارم مینویسم شاید دلم یکمی آروم بگیره ...

داستان اینه من خود واقعیم هستم نمیخوام هر کاری بقیه کردن منم تقلید کنم من ساده ام همون موقع میگم میخندم ولی شاید همون موقع هم گریه کنم دلمم زود میشکنه چرا آخه زود اشکام میاد چرا خودمو اذیت میکنم برای حرف بقیه

مادر آدم اینو بگه فوشم بده ناراحت نمیشه

چیو؟

میگم الان

مامان همسرم زنگ زده.... منم تو قطار... دو  سه ساعته راه افتادیم.. میگه کاش زنگ میزدی به جاریت ناراحت میشه ازش حلالیت نگرفتی شاید التماس دعا داشته باشه حالا فکر نکنی من به خاطر این زنگ زدم؟!میگم مگه چیزی گفته؟ من لزومی ندیدم به کسی زنگ بزنم آهای من دارم میرم مشهد.میگه نه ولی آدم از نوع رفتارشون میفهمه . به درک به استغفرالله... 

مگه من بچه ام بهم میگی چیکار کنم... حلالیته چی؟! 

اصلا مگه برای مکه و کربلا رفتن حلایت و خدافظی نمیکردن؟! ...خلاصه لهن صدام ناخداگاه دلخور شد گفتم باشه و خدافظی کرد. 

چرا خودتو بده میکنی اصلا آخه به تو چه اصلا. میخوان ناراحت بشن ازم میخوان نشن برای اهمیتی نداره کاری نکردم من خوبم من همینم ازین خاله زنک بازی‌ام بلد نیستم و همیشه کار خودمو میکنم .بخدا خیلی عصبی شده بودم دست و پام میلرزید 

میخوام زنگ نزنم اصلن شما بگین من چیکار کنم رسیدم حرم زنگ بزنم یا نه

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
نمیدونم هرکاری ک دوس داری بکن فقط الکی خودتو حالتو خراب نکن سعی کن فقط بهت خوش بگذره

بله مرسی خواهرم همینو گفت بهم... مرسی دوست خوبم💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رفتی منو بچمم دعا کن بالا نیاره غذا بخوره خیلی اذیتم، به نظرم به خاطر امام رضا زنگ بزن بگو به یادتم و زودم قطع کن ی سلام بده وتمام، به مادرشوهرتم هیچی نگو بخاطر آرامش خودت وشوهرت دعواتون نشه، زبونشون تلخه کاری نمیشه کرد

بله مرسی خواهرم همینو گفت بهم... مرسی دوست خوبم💗

قربونت برم ارزش نداره واقعا خوش بگذره بهت فقط ارامش داشته باش

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلام رفتی منو بچمم دعا کن بالا نیاره غذا بخوره خیلی اذیتم، به نظرم به خاطر امام رضا زنگ بزن بگو به ی ...

غرورم اجازه نمیده اخه😓

سلام رفتی منو بچمم دعا کن بالا نیاره غذا بخوره خیلی اذیتم، به نظرم به خاطر امام رضا زنگ بزن بگو به ی ...

چشم حتما عزیزم اسمتو بگو یا اسم بچه گلتو صدا بزنم تو حرمش انشالله خودش شفا میده💜💚🙂

چشم حتما عزیزم اسمتو بگو یا اسم بچه گلتو صدا بزنم تو حرمش انشالله خودش شفا میده💜💚🙂

اسم دخترم نفس، بهمن ماه مارو آقا طلبید قربون بشم بازم بگو بطلبه، بچم رفلاکس داره خیلی عذاب میکشم، واسه ظهور آقا امام زمانم دعا کن خیلی، وسلامتی همه مریضی کرونا هم بره راحت بشیم خونه خوبم بهمون بده، قربون مهربونیت عزیزم انشالله هرچی ازخدا میخوایی بهتون بده عاقب بخیر بشید، راستی من هروقت میرم حرم میگم یا امام رضا هر چی به خوبات میدی به ما بدا هم بده، 

غرورم اجازه نمیده اخه😓

اگر باهاشون درارتباط نیستی زنگ نزن، بستگی داره من که کلا قطع رابطم فقط پدرشوهرم وزنش همین، ازاولم محل ندادم به هیچ کدومشون، با اونایی که درارتباط زنگ بزن، سالی ی بار شاید میبینیش، من که ازوقتی ازدواج کردم 3 سال ندیدمشون هیچ کدوم راحتم 

اسم دخترم نفس، بهمن ماه مارو آقا طلبید قربون بشم بازم بگو بطلبه، بچم رفلاکس داره خیلی عذاب میکشم، وا ...

عزیزم چقدر اسمش قشنگه😍

چشم تک تکشونو میگم مرسی از مهربونیات 

این دوران هم میگذره 

کم کم بهتر میشه ناراحت نباش 

یکم باید بزرگتر بشه فقط 

یادتون میکنم خیلی 

💝🙏🌷

اگر باهاشون درارتباط نیستی زنگ نزن، بستگی داره من که کلا قطع رابطم فقط پدرشوهرم وزنش همین، ازاولم مح ...

در ارتباطم.. یک هفته یک بار نه، دو هفته یکبار رو میبینمشون