2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه عزیزم راهنمایی خواستم دیگه

من تحلیلگرم...و مالی خوندم ..ولی خب خیلی تلاش کردم ...هرچی میخونی اکسل و ریاضیت قوی باشه حتما حتما حتما...درآمدشم از ۱۰ شروع میشه الی بینهایت ...بستگی به بلدی کارت داره

کلا رشته ریاضی خییییلی خوبه برای کار و دانشگاه ولی اگر ادمش باشی من خودم نمیتونم برم زیر دست یکی کار کنم که جوش شوخ و فان نباشه(محیطای شرکتی و رسمی کلا رو مخمن) سر همین رشته ریاضی رفتم تا فقط سریعتر برم مدرک بگیرم و برم کار ازاد ولی هرکیو دیدم مثل من نبود خیییلی الان زندگیش خوبه

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
اخه آماربیکاریش بالاس توجامعه جواب نمیده خیلی هاخوندن اماکوکار

عزیزم اینم بگم من تهرانم و خب اکثر کارگزاری ها اینجان...من گف درامدوفتم ولی اگر درست حسابی بلد باشی کارش رو شاخشه...و دوما برنامه نویسی چیزی که واقعااا بازار کار فوق العاده داره و درامد خیلی بالا

من و همسرم هردو ریاضی بودیم و رشتمون فنی مهندسی بوده از نظر مالی هم وضعمون بد نیست خوبه

ببخشیددقیقافنی مهندسی چه رشته ایه برای انتخاب رشته می خواهیم آشنابشیم سخته؟؟آینده ی شعلیش چجوره؟؟

عزیزم اینم بگم من تهرانم و خب اکثر کارگزاری ها اینجان...من گف درامدوفتم ولی اگر درست حسابی بلد باشی ...

برنامه نویسی کامپیوتردیگه ؟؟شنیدم هم سخته هم درآمدداره ماهم کرج هستیم بامدرک لیسانس راحت جذب کارمی شه شد

ببخشیددقیقافنی مهندسی چه رشته ایه برای انتخاب رشته می خواهیم آشنابشیم سخته؟؟آینده ی شعلیش چجوره؟؟

من ارشدعمران_سازه

همسرم دکتری عمران_راه و ترابری

ما اوضاعمون بهتر از متوسطه اما عالی نیست

مهندسی صنایع و معماری و ای‌تی هم از نظرم اوضاع خوبی دارن

برنامه نویسی کامپیوتردیگه ؟؟شنیدم هم سخته هم درآمدداره ماهم کرج هستیم بامدرک لیسانس راحت جذب کارمی ش ...

فک کنم عاره من خودم کارشناسیم صنایع بود ارشدم مالی ..در کنارش زبان خوبی داشتم و اکسل خوب و همینطور مدارک بورسی داشتم تحلیلگری ...ولی بازار کارش خوبه خیلی راحت ورمیدارن ...البته با شرایط درست ها