2777
2789
عنوان

ابراز علاقه

169 بازدید | 16 پست

سلام ، با یکی توی فضای مجازی  آشنا شدم که ۸ سال از من بزرگتره و حدودا یک ماه میشه .

من خودم خانواده مذهبی دارم و تا حالا با پسری ارتباط نداشتم و یعنی کلا دوست هم نداشتم وارد رابطه بشم حالا نمی دونم با ایشون چه طوری رفتار کنم ؟ کات کنم یا ادامه بدم ؟

توی چت که همش ابراز علاقه می کنه و منم عادت بدی که دارم سریع وابسته میشم اما الان می تونم درست تصمیم بگیرم اگه یک ماهه دیگه بگذره ممکنه دیگه نتونم ولش کنم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو  هدف ت از ارتباط و آشنایی چیه  برای فقط سرگرمی نمی خوای

چندبار ازش پرسیدم 

یکدفعه گفت قرص سردرد (روز سوم چت بود) 

دو هفته بعد که پرسیدم گفت من دنبال یک همدم هستم که بتونم گذشته رو فراموش کنم و این طور چیزا 🤷‍♀️

ایشون ظاهرا فقط هدفشون اینه که شما کمک کنین گذشته رو فراموش کنه 

مراقب باشین شما خودتون قربانی نشین 

چون تجربه ای هم نداشتین و حساس هم هستین 

اگه قصدش ازدپاج نیس و اینو ثابت نمیکنه به نظرم ادامه ندین چون خودتون ضربه میخورین

اون میگه قصدش دوستیه؟

نمی دونم راستش 

فقط میگه دوسِت دارم و روی این موضوع خیلی حساسم 

احساس می کنم اعتماد به نفسش یکم ضعیفه و منم خدای اعتماد به نفسم اما نمی تونم هدفش رو بفهمم 

نمی دونم راستش  فقط میگه دوسِت دارم و روی این موضوع خیلی حساسم  احساس می کنم اعتماد به ن ...

خب اگه قصدش جدی و برا ازدپاج باشه ثابت میکنه 

ولی چون تجربه تلخی داره هدفش به نظرم بیشتر اینه که با کمک شما سرش گرم بشه و بتونه گذشته رو فراموش کنه 

در هر صورت شما مراقب خودتون باشین با احساساتتون بازی نشه و خودتون قربانی بشین خدای نکرده

خب اگه قصدش جدی و برا ازدپاج باشه ثابت میکنه  ولی چون تجربه تلخی داره هدفش بیشتر اینه ...

چطور متوجه بشم قصدش جدیه ؟ 

آخه این طوری هم نیست بگم بیکاره و اینا 

مهندس مکاترونیک هست 

ترجمه هم می کنه کلا فعاله یعنی شخصیت توخالی نداره 

اما احساس میکنم یا گذشته رو دنبال می کنه یا اینکه منو دوست داره و از ابراز می ترسه که دوباره شکست بخوره 

منم شخصیت مغروری دارم و زیاد اهل رو دادن نیستم 

چطور متوجه بشم قصدش جدیه ؟  آخه این طوری هم نیست بگم بیکاره و اینا  مهندس مکاترونیک هست& ...

اونو زمان مشخص میکنه مثلا در آینده میاد خواستگاری اگه قصدش ازدواج باشه ولی تا اونموقع شما باید مراقب احساساتتون باشین و گول نخورین

جدی بودن قصدشم به بیکار یا مهندس بودنش ربطی نداره