2777
2789

یکی به بدترین شکل ممکن دلمو شکست😔 💔 تازه طلبکارم هست 😳  پشیمونم نیست از کاری که کرده 😳 ۵ ماه میگذره اون که عین خیالشم نیست ولی من دارم داغون میشم 😔

حالا این محل کارش مجوز نداره فقط کافیه برم اماکن گزارش بدم میان پلمپش میکنن و جریمش میکنن 

هی به خودم میگم میرم ناشناس گزارششو میدم که بد بخت شه از اون طرف میگم ممکنه دشمنم شه اونم بخواد انتقام بگیره 😳 ترسوام 😳

از ی طرف دیگه میگم تا کی کینه و نفرت  بذار غرورمو زیر پا بذارم  بهش پیام بدم بگم ازت دلخورم ازم معذرت خواهی کن 

حالا انتقامم بگیرم همش ترس انتقام اونو دارم 😤😔😔💔 بنظرتون چیکار کنم ؟ 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هیچوقت کسی رو که پشیمون نیست رو نبخش 

اصلا همچین چیزی منطقی نیست دوباره کارشو تکرار میکنه 

انتقام یا نه ش رو خودت میدونی بنظر من این ادما زیادن و با انتقام گرفتن شخصی چیزی عوض نمیشه مگر قانونی چیزی پشتت باشه 

اگر نخواستی انتقام بگیری برو حرفات رو بهش بزن و بگو یروزی این بلا سرت میاد

مگه کمبود داری که میخوای بگی معذرت بخاد

اونم خودت بگی

چه دردی رو درمون میکنه؟ واقعا انقد باعث تسکین دلت میشه؟؟

سعی کن انقد عزتت رو ببری بالا که نخاد منتظر معذرت اون باشی

روح خودتم سیاه نکن گزارش نده بسپارش ب خدا اگه دلتو شکسته خدا جوابشو میده

مگه کمبود داری که میخوای بگی معذرت بخاد اونم خودت بگی چه دردی رو درمون میکنه؟ واقعا انقد باعث تسکی ...

من میگم معذرت خواهی کنه لاقل این خشم و نفرت من فروکش میکنه آروم میشم ادامه زندگیمو میکنم 😳