2777
2789

یه همسایه اومده طبقه بالایی سه چهار ماهه مستاجر هم هست اتفاقا بعد از هفته قبل هی زنگ میزنن نصف شب ساعت دو و سه ساعت یک و دو ظهر که وقت استراحته به بابام میگه بیا کولرت از سر پشت بوم صدامیده بابام هر روز می‌ره ببینه واقعا صدا میده ولی در اصل هیچ

صدایی نداره حتی دو سه بارم تعمیر کار آورده گفتم هیچ صدایی هم نمیده

حالا تازه دوباره پیام داده 

از دو سه روز پیش یه باند گرفته کارتون همون‌طور توی پارکینگ پرت کرده بماند صداشم زده تا آخر 

خیلی هم سر و صدا میکنن 

به بابام گفتم اگه خواستی جوابشو بدی بگو ببخشیدا صدای باند و بزن و بکوب شما هم بدجور اذیتمون می‌کنه نصف شب شروع میکنن به گذاشتن آهنگ 

اگه هم اومد دم در بهش میگم آقای محترم من درس دارم خسته از سرکار میام خونه استراحت کنم سر و صدا نمی‌ذاره بخوابم 

خدا شاهده دیروز صبح رفتم سرکار ساعت دو و سه ظهر برگشتم که بخوابم این صدای وامونده نذاشت یه ساعت استراحت کنم تا همین الان سرم دیگه درد میکنه 

چ جوابی بهش بدیم خدایا🙁

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتون کنه. همسایه داشتیم این مدلی🤧🤧🤧🤧

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

با زبون خوش بگید وگرنه لج کنن بدتر میشه. مثلا به زنش بگو خاله یا ابجی وای بچه هاتون صدارو زیاد میکنن؟من نمیتونم بخوابم سرکار همش چرت میزنم،اگه امکانش هست ولومشو یذره کم کنید.یا صبح بیدار شدید اهنگ بذارید بجای شب. با زبون خوش و نرم برو در خونش بگو.حالا یه کاسه اشی چیزی هم دستت باشه نتیجش بهتره

برو درخونشون بگو شرمنده ما همسایه و چشم توچشمیم ...باید مراعات هم دیگه را بکنیم مابه احترام حرف شما دوبار تعمیرکار اوردیم برای کولر ک مبادا شما ناراحت  و اذیت بشین بخاطر صدا ...من بخاطر اهنگتون سردرد گرفتم مراعات کنید لطفا ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
باید همه ی همسایه ها تذکر بدن

اره اینم هست که مدیر ساختمون از طرف همه همسایه ها توی کانال ساختمونتون بذاره که همسایه های محترم بعد ساعت۱۱لوازم صوتی باصدای بلند روشن نکنید.بخدا ما یه اپارتمان بودیم میذاشت تو کانال که ساعت ۱۱شب به بعد لطفا از حمام استفاده نکنید که طبقه پایبن با صدای اب اذیت نشه

اره اینم هست که مدیر ساختمون از طرف همه همسایه ها توی کانال ساختمونتون بذاره که همسایه های محترم بعد ...

آهااینم یادم رفت راستی 

بابای خودم مدیر ساختمونه دیروز توی گروه گذاشت ولی بازم همونه

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌