2777
2789
عنوان

اگه برای برادرتون برین خواستگاری

548 بازدید | 35 پست

و دختر خانوم مورد نظر فوق العاده تحت تاثیر حرف ادمای اطرافش باشه و خودش نتونه از خودش نظر بده و زندگی خودشو هی با دیگران مقایسه کنه چه کمکی به برادرتون میکنین که بعدا تو زندگی مشترک به مشکل نخوره

این فرضم داشته باشین این وسط وابستگی هم بین دو طرف ایجاد شده.

میزارم خودشون انتخاب کنن

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونید تلاش کتید ازدواج سر نگیره 

ما تجربه داریم نابودیم نابود 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

همینا رو بهش میگم و پیشنهاد میدم فرصت بیشتری به خودش بده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بهش یه مشاور خبره رو معرفی میکنم ن هر مشاوری 

میگم بنظرم یه چن جلسه ای برید و بعد تصمیم بگیرید اگه دوس داری خوشبخت بشی 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
من خودم برادر دارم برادرم خودش باید باخانومش صحبت کنه  ما خواهرا حرفی بزنیم میشه دخالت کردن

ببین نمیدونه اصلا چجوری باید صحبت کنه چون قبلشم هیچ تجربه ای نداشته میترسه ناراحت شه و رابطه بهم بخوره

بطور کلی در مورد این مسائل تا کسی ازم نظر نخواد، دخالت نمیکنم. 

ولی اگر ازم مشورت بخواد میگم که وابستگی و نداشتن استقلال شخصیت شریک زندگی میتونه پای دخالت اطرافیان رو تو مسائل خصوصی و تصمیمات مهم زندگی باز کنه و بهتره حدی تر فکر کنه. 

البته شما هم خیلی کلی گفتی، مثال بزن ببینیم دقیقا منظورت چه رفتارهای یه؟ 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد