2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام غذا بخورم 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزه ام تو این یه ماه ماه رمضون لاغر ک نمیشم هیچ دوتا سه کیلو چاق میشم.حالا مراعات میکنم تو افطار ...

اره واقعا منم ۲ ماه دیگه کنکور دارم کلیییی عقبم 

ساعت ۳ که میشه تا اذان بگه ضعف میکردم حوصله خوندنم نداشتم 😩

من روزه ام تو این یه ماه ماه رمضون لاغر ک نمیشم هیچ دوتا سه کیلو چاق میشم.حالا مراعات میکنم تو افطار ...

چون عادت کردی به ناهار بدن اگه درست تغذیه بشه فقط به دو وعده نیاز داره ناهار خوردن نهی شده تو طب اسلامی و سنتی 

چون عادت کردی به ناهار بدن اگه درست تغذیه بشه فقط به دو وعده نیاز داره ناهار خوردن نهی شده تو طب اسل ...

ناهار نخوریم شامم ک باید سبک باشه پ ی بارکی بگو بمیریم 🤣.بعدشم آب نخوردن خودش دل ضعفه میاره.نکنه اسلام گفته آبم نهی میکنم ازتون🤣🤣😒

من از اول روزه میگیرم نبخاطر دستورات اسلام ک این دستورات نصف بیشترشون از جیب آخوندا دراومده بخاطر خدا و خودم والسلام.اسلام کجا گفته صب اول صب صبحونه خوردی ناهار نخور تا غروب ک اونم  شام باید سبک باشه 

پیامبر گفته بخور ولی تاقبل اینکه سیر بشی دست از غذا خوردن بردار ک سنگین نشی

ناهار نخوریم شامم ک باید سبک باشه پ ی بارکی بگو بمیریم 🤣.بعدشم آب نخوردن خودش دل ضعفه میاره.نکنه اس ...

عزیزم شما خود درگیری داری من که مجبورت نکردم ناهار نخوری جواب سوالتون گفتم متوجه نشدم روزه رو آخوندا در آوردن؟ اتفاقا شام رو باید مفصل خورد و همچنین صبحانه رو قبل اذان ظهر هم میشه میان وعده خورد ولی ظهر نباید چیزی خورده بشه در مورد آب هم یادم نمیاد گفته باشم خوردنش بده و اینکه برام جالبه یا اسلام مخالفی ولی روزه میگیری اونم بخاطر خدا!!!

عزیزم شما خود درگیری داری من که مجبورت نکردم ناهار نخوری جواب سوالتون گفتم متوجه نشدم روزه رو آخوندا ...

منم جواب حرفتون ک گفتین اسلام ناهارو نهی کرده دادم🤣🤣🤣🤣🤣🤣درضمن دقت کنین نگفتم آخوندا روزه رو درآوردن گفتم دستورات اسلام و بیشترشو درآوردن.خود درگیری شما بیشتره ها😂😂😂😂

بله من روزه میگیرم بخاطر خوووووودم و خدااااااام.ن چرت و پرت گفتن آخوندا ک انشاالله نابود شن

عزیزم شما خود درگیری داری من که مجبورت نکردم ناهار نخوری جواب سوالتون گفتم متوجه نشدم روزه رو آخوندا ...

ی مطالعه علمی ام بکنین بد نیستا.صبحانه باید تا ساعت ۸نهایت خورده بشه.بعد از ساعت ۱۰ ک کلا صبحانه حساب نمیشه و آمادگی بدن  برای جذب مواد و املاح مفید کم میشه

و درباره شام باید کمترین میزان کالری و بالاترین میزان ویتامین رو داشته باشه و اصولش اینه سبک باشه و تاساعت۷خورده بشه🤣

ی مطالعه علمی ام بکنین بد نیستا.صبحانه باید تا ساعت ۸نهایت خورده بشه.بعد از ساعت ۱۰ ک کلا صبحانه حسا ...

ای جان چه خنده ای !!! 

پس ناهار چطور جذب میشه وقتی جذب بدن تا ساعت هشته

بهترین زمان صبحانه زمان سحری هست و بعدش تا اذان ظهر میان وعده ناهار باعث تجمع چربی تو شکم و وماهیچه های دور قلب میشه شام هم توصیه هست بعد نماز عشا خورده بشه 

ای جان چه خنده ای !!!  پس ناهار چطور جذب میشه وقتی جذب بدن تا ساعت هشته بهترین زمان صبحانه زم ...

خدایی جملاتم و بادقت بخون بعد ریپ بزن

عررررض کردم صبحاااااااااااااانه از ساعت ۱۰ب بعد دیگه وعده ی صبحانه محسوب نمیشه و جذب بدن میاد پایین‌ ن ناهار...نای تایپ کردن ندارم وگرنه مفصل براتون توضیح میدادم

درضمن من چن ساله بدنسازی کار میکنم و زیرنظر متخصص تغذیه ام میدونم چی بخورم و کی بخورم چربی میگیرم😉

روزتون خوش