2777
2789

دکتر برام دوفاستون نوشته نحوه مصرفش از روز 15پریودیه یعنی چطور باید استفاده کنم از  اخرین روز پریودیم 15روز که گذشت باید استفاده کنم یا از اولین روزی که پریود شدم باید 15روز بگذره بعد استفاده کنم الان من 17فروردین پریود شدم کی باید استفاده کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه 31فروردین مگه؟  1اردیبهشت میشه 16روز که

اره چرا ماه ها شدن ۳۱ روزه ۳۱ فروردین باید بخوری

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
شما هم پلی کیستیک بودی  چیا مصرف کردی نی نی دار شدی

دارو هارو ک می‌خوردم ولی زیاد روم تاثیر نداشت ی مدت ولش کردم حتی ۳ ماه ام قبل بارداریم پریود نشده بودم 

بعدش پیاده روی شروع کردم روزی ۱ ساعت ۵ کیلو کم کردم خود ب خود حامله شدم بدون اینکه بفهمم وقتی متوجه ی نی نی شدم ک قلبشم تشکیل شده بود چون فکر میکردم مثل قبلن تخمک گذاری انجام نشده و....

ولی تنها درمانش ک ثابت شد بهم کم کردن وزنم بود 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
چند کیلو بودی  چقدر کم کردی با پیاده روی؟

80 کیلو بودم شدم ۷۵ بعد اصن ام بفکر نی نی نبودم یهویی غافلگیر شدم