2777
2789
عنوان

چطوری به وزن اولیه ام برگردم

164 بازدید | 21 پست

بعد بارداریم شکمم شل شده و افتاده و چاق شدم ینی میشه هیکلم مث روز اولش شه؟از کی ورزش کنم؟میتونم رژیم بگیرم؟🙁

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تو بارداریم وزنم بالا رفت بعد بچم خب وزنش زیاد بود تادنیا اومد ده کیلو ازونوزنم کم شد اومدم جلو اینه خودمو دیدم پاهام لاغر بود فقط شکم داشتم بازوهام لاغر بود بعد هی دخترمشیر میخورد منمبرا اینکه ضعف نکنم هی فقط میخوردم بعد به خودم اومدمدیدم شدم گاو، دور از جونت.  اگ رعایت میکردم الان به چه کنم چکنم نمیوفتادم 

وزنت شاید دوباره برگرده ولی شکم شل دیگه سفت نمیشه

شکمم شل شده مث اینکه شکم اورده باشم میگم شاید با ورزش اوکی شه

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
الان ۲۳ روزه زایمان کردم طبیعی

عزیزم شکم بند ببند الان نمیخواد لاغر بشی چون بچه شیر میدی منم مثل توام هشت ماهه زایمان کردم شکمم گتده وشل مونده گذاشتم بچمو از شیر ک گرفتم حسابی رژیم بگیرم و ورزش کنم چون الان گناه دارن نی نیامون

ببین من تو بارداریم وزنم بالا رفت بعد بچم خب وزنش زیاد بود تادنیا اومد ده کیلو ازونوزنم کم شد اومدم ...

ینی تو دوران شیر دهی رژیم بگیرم؟

شکمم شل شده مث اینکه شکم اورده باشم میگم شاید با ورزش اوکی شه

دراز نشست کن جم میشه مامانم با 4تا زایمان شکمش کوچیه کلا هیکلش از دختراش ریزه ترولاغر تره همیشه خدا تو خونه دراز نشست میره راهام زیاد میره.  بعضیا گن میبندن حلقه هم میزنن جمو جور شدن

عزیزم شکم بند ببند الان نمیخواد لاغر بشی چون بچه شیر میدی منم مثل توام هشت ماهه زایمان کردم شکمم گتد ...

اره دقیقا الانم شکمم و بستم بعد چون بچم کم وزنه نمیخام رژیم بگیرم میخام شیرم مقوی باشه

دراز نشست کن جم میشه مامانم با 4تا زایمان شکمش کوچیه کلا هیکلش از دختراش ریزه ترولاغر تره همیشه خدا ...

اره مامان منم