2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تور طرح دار خیلی زشته؟

حریر ساده بگیر ک همیشه مد..کلا پانچ بزن که راحت باشی واسه شستشو..من اتاق خواب هام پانچ و هر موقع خواستم خودم راحت درش میارم و بد میذارم...ولی پذیرایم پلیسه سخته..ولی پشیمونم ک چرا اون پانج نزدم

سلام دوستای گلم من یه خانم شاغل هستم ک عاشق شغلمم چون من به واسطه شغلم شریک شادی هاتونم😍مامان های خوشگل من کارم درست کردن استند اسم و تابلو اسم و گیفت های خوشگل برای نی نی های تو دلی تون و بچه های خوشگلتون  هستم ک با این هنر خاص میتونید سیسمونی های کوچولوتون بی نظیر کنید🤩🤩همچنین کارهای خاص میتونه یه هدیه خاص برای عزیزهای دلتون باشه😍😍پیج کاریم استند هستیestand_hasti     تو تاپیک هام نمونه کار هام هست🥰🤩
حریر ساده

دقیقامدل پرده پذیرایی من این بود فکر کنم ۴یا۵سال میشه زدم بد ۲سال مدل وال رنگ روشنه ک پیله پهن داره عوض کردم دادم پیله ریز زدن مثل پانچ ایستاده ساده و شیک

سلام دوستای گلم من یه خانم شاغل هستم ک عاشق شغلمم چون من به واسطه شغلم شریک شادی هاتونم😍مامان های خوشگل من کارم درست کردن استند اسم و تابلو اسم و گیفت های خوشگل برای نی نی های تو دلی تون و بچه های خوشگلتون  هستم ک با این هنر خاص میتونید سیسمونی های کوچولوتون بی نظیر کنید🤩🤩همچنین کارهای خاص میتونه یه هدیه خاص برای عزیزهای دلتون باشه😍😍پیج کاریم استند هستیestand_hasti     تو تاپیک هام نمونه کار هام هست🥰🤩

سلام دوستان عزیز، براتون خبرهای خوبی دارم، پرده فروشی نیکجو اقدام به فروش شیک ترین پرده ها، انواع مدل های پرده آماده و پانچی کرده که جنس پارچه هاش درجه یک و چند تا هدیه خوب داره براتون :

شماره تماس : ۰۹۱۲۹۴۳۷۵۶۲

https://www.pardehe.com/

https://www.instagram.com/pardehe_shik/

1- حریر رایگان : در ازای خرید دو پنل آماده، پانچی یک حریر رایگان سفید یا شیری رنگ بهتون هدیه داده میشه... ارسالمونم رایگان

2- طراحی رایگان : اگر نیاز به مشاوره و طراحی دارید ما بهتون کمک میکنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

3- اعزام نیروی مشاوره و متخصص در محل : خیلی راحت میتونید با ما تماس بگیرید و از ما بخواید به لوکیشن شما بیایم و رنگ و مدل موردنظر خودتونو در خونه یا محل کارتون انتخاب کنید و با آنالیز فضا بهترین گزینه رو بهتون پیشنهاد بدیم.

4- فروش آنلاین : در خرید آنلاین مرجوعی داریم.

5- شرایط ویژه فروش داریم

6- پرده آماده را با سایز استاندارد بهتون تحویل نمیدهیم، بلکه سایز ها را با اندازه های در و پنجره ها براتون تولید میکنیم.