2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک کرده به خاطره حاملگیم. تورو خدا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 93 پست

اهمیت نده بابا شاید شوخی کرده یا عددا براش غریبه

بجای اینکارا یه جلسه با پزشک بذار کامل توضیح بده جلو اون سیستم محاسبه بارداری رو 

که از چه زوزی حساب میشه شاید واقعا براش سواله 

اما اگه سابقه حرف مفت زدن داره که دیگه جای خود داره 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازمایش بدی؟

چرا زیر بار شکش بری اصلا؟من بودم خونه رو سرش خراب میکردم

شک به بارداریت میدونی یعنی چی؟

بعد تو بری ازمایشم بدی مثلا بگی بفرما اقای گلم ببین بچه ازخودته دورت بگردم😐😐😐😐وا؟بزن دهنشو سرویس کن بابا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

اولا همه بارداریا از اولین روز اخرین پریودیه.

دوما اون تو سنو بر اساس رشد بچه هست.یه چیز تقریبی دارن مثلا تو هفته ۹ ممکنه فلان میلیمتر رشد میکنه بچه.

مثلا من عدد ان تی با روز بارداریم یک روز عقب تر بود.

اما هفته ۲۹ بچه من ۳۴ هفته بود اندازش.

یعنی رشدش زیاد بوده.

ربطی به تایم رابطه نداره.

البته من یه روز رابطه محافظت نشده داشتیم و خب همون گرفت و باردار شدم.

مثلا ابجیم تا هفته ۷ دقیق بر اساس اندازه های سنو پیش میرفت و هفتش درست بود ولی یهو هفته ۹ رفت برا قلب بچه تو ۱۱ هفته بود.

خیلی یهویی رشد کرده بود.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

خوب خودت مقصری که هی میشینی اشتباه حستی میکنیار اخرین پریودیت حساب کن ببی میشه چند زور 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
تاریخ بارداری از اولین روز ،آخرین پریود حساب میشه همه جا اینطور هست ...خودت اطلاعات نداری ، شوهرت مق ...

دقیقا 

ما باید خودمون اطلاعات داشته باشیم.‌  این گوشی خیلی کارو راحت کرده .‌یه سرچ تو مقالات معتبر و دانلود کردن کتابهای خوب و خوندشون کار خوبیه.  همش گوشی رو اغلب آدم ها واسه چت و اینستا و..... استفاده میکنن. من خودم ب شخصی دنبال یادگیری هستم همیشه 

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان
اخه اون تقصیری نداره خیلی هم خوشحال بود ولی این دکتره گفت 10 هفته و 2 روز یجوری شد انگار حالش خراب ش ...

بگو بریم هر دکتر زنانی که تو میگی.به خودش بگو یه دکتر زنان ار تو نت یا هر جا دوس داری پیدا کن بریم پیشش با همدیگه.

که برات توصیح بده‌ .ترجیحا دکتر سن بالا برو که قشنگ شوهرت رو بشوره پهن کنه

دکتر زنان چنان توصیح میده براش که تا عمر داره دیگه هیچی نگه

تو سونو همیشه سن حاملگی رو به اضافه ی دو هفته قبلش حساب میکنین.

اون شوهر بی غیرتت رو ببر دکتر تا روشنش کنه.

چجوری جرات میکنه همچین تهمتی به زن خودش بزنه و تو چجوری ساکت موندی و نزدی دهنش ؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اخه اون تقصیری نداره خیلی هم خوشحال بود ولی این دکتره گفت 10 هفته و 2 روز یجوری شد انگار حالش خراب ش ...

ای خدا الان بهش حق میدی 

که اون حرف رو زده🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

من هیچ وقت تاریخ حاملگی دکترم و سونو با هم مطابقت نداشت، همیشه خطا داره

راستی بارداریت مبارک.

انشاالله که مشکلتون حل میشه.(وقتی تنهایی با دکترت مشکل رو بگو اگر دکترت فهمیده و مهربونه و بگو به روش نیاره که میدونه موضوع رو و خوب خر فهمش کنه)

و انشاالله که برات قدمش پر خیر و برکت باشه.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

وای یاد خودم افتادم نه ماه تمام اینو شوهرم بهم میگفت من الان بعد بیست سال پشیمونم که چرا جلوش وایستادم و آبروشون نبردم تو رو خدا نزار اعصابتون خورد کنه اگه ادامه داد برو خونه مادرت و بگو تست دی ان ا میدم ولی اگه نتونی حرفت رو ثابت کنی طلاق میگیرم اصلا کوتاه نیا که به خودش اجازه داده این طوری حرف بزنه