2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک کرده به خاطره حاملگیم. تورو خدا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2401 بازدید | 93 پست

سربسته میگه بنظرم بزن تو دهنش سنو از روی جسه جنین حساب میکنه و معیارهای رشدی میگه 

بنظرم توضیه من بهت اینه دنیا اومد سریع دی ان ای ازش بگیر داشته باش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

میشه ازمایش داد؟ 

اره عزیزم

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اغلب از زمان اول پریودی حساب میشه گاه دو هفته از اون چیزی ک ما تصور میکنیم بارداری مونو جلوتره.... حرف همسرت ب شوخی هم قشنگ نیست.‌بهش بگو شوخی ای هم نگو بهم .‌

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان

اول اینکه تاریخ حاملگی رو از پریود حساب میکنن، کاری ندارن که کِی رابطه داشتی.

دوم اینکه بعد از گذشت چند هفته، ممکنه چند روز اختلاف بین سونوها به وجود بیاد. بلاخره تو مدرک داری، توی سونوی قبلی و سونوی جدید. این اختلاف تقریباً برای همه پیش میاد. جای نگرانی نداره. میتونی دفعه‌ی بعد که رفتی دکتر، با شوهرت بری و از دکتر سوال کنی، بهت جواب میده. 

عجب ادمی

یه بار دیگه اگه همچین حرفی گفت

حتی به شوخی

جدی بگو اگه بهم شک داری بیا بریم ازمایش بدیم ولی دیگه منو نمیبینی

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

اولا که سونو خطا داره مخصوصا هفته ها که میره بالاتر خطاشم بیشتر میشه

دوم.. چون زمان دقیق لقاح معلوم نیست زمان بارداری رو از روز اول آخرین پریود حساب میکنن و اینو من و شما تعیین نمیکنیم

سوم... متاسفم واسه آدمایی که سر سوزن اعتماد ندارن به همسرشون 

مگه بخودت شک داری؟؟یعنی چی؟؟چه شوهری؟؟؟!!!تازه تو نگران شدی شوهرت شک داره 

من الان یادم نیست چطور محاسبه میشه ولی درست از روز نزدیکی نیست که از روز اخرین پریدودی هست ..دکتر که نمیدونه تو کدوم نزدیکی باردار شدی 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

وا!! اصلش اینجوری هست یه قانونی داره دقیق یادم نیست چقدر شوهرت دقیقه بهش بگو اینو که میگی ولی من یادم نمیره بچه دنیا اومد همون روز اول میگم آزمایش دی ان آ بگیرن ازش اونوقت که خودت از حرفت پشیمون میشی 

🥰😍

گلم سونوگرافی کاری به پریودیت و اقدامت نداره سن جنین رو از رو اندازه ش تعیین میکنه 

احتمال داره جنینت کمی از اندازه نرمال تو سنش بزرگتر باشه این میسه که ی هفته جلوتر خورده مثلا😐به همین سادگی

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰