2777
2789

خانوما من 29 دی اولین روز اخرین پریودیم بوده ولی من خونه خودم نبودم از شوهرم دور بودم خونه بابام بودم گذشت تا 12 بهمن که شوهرم اومد و ما دوسه شب رابطه محافظت نشده داشتیم و گذشت تا اینکه ازمایشم مثبت شد تو برج 12 دکتر از عدد بتا گفت هنوز خیلی کوچیکه و 3 هفتشه و دقیق یه هفته بعدش رفتم سونو گفت 4 هفته هستی و چیزی دیده نمیشه ولی کیسه جنینی 9 میلیمتر رویت شد. 

تا اینجا هیچ مشکلی نبود تا چند روز پیش که رفتم سونو و گفت 10 هفته و دو روزی ولی من به حساب خودم تو 9 هفتگی رفتم و از اون تاریخ اولین سونوم که گفت 4 هفته هرجور حساب کردیم 10 هفته نیستم. مثلا تاریخ حاملگی رو چرا از اولین روز مریضی حساب میکنن؟؟؟ مگه ادم اولین روز حامله میشه؟؟؟ 

حالا شوهرم بعضی وقتا سر بسته بهم میگه منکه نبودم چجوری حامله شدی. وای حالم خیلی خرابه 😢😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چرا این چه طرز فکریه 

از وقت رابطه اصلا حساب نمیشه از اولین روز پری 

حیف اون بچه واسه همچین بابایی

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

بگو عزیزم مشکلی نداره خیلی شکاک و دودلی بیا بریم ازمایش بگیرم 

چقد از این مدل اقایون بدم میاد

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

بهش بگو خجالت بکشه😐

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

چ ربطی داره. همه همینن . میپرسن تاریخ آخرین پریودت ؟ازونروز حساب میکنن . ببرش پیش دکترت براش توضیح بده. بتوپ بهش عجبا

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄