2777
2789
تنها جوابی که تا حالا ندادم اینه که بگم به شما ربطی نداره که اونم روم نمیشه بگم . هرچند انقدر حق بجا ...

خب دیگه پس مشکل از خودته

وقتی سد دفاعیت پایین باشه هر کسی اجازه میده سرشو بکنه تو زندگیت دخالت کنه

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۷ سال من ۱۰ سال با همسرم توافق کردم حتی الان که الانه اسمشو نیاورده ..گاهن میگه چقدر خوشبختم که بچه ...

پس وقت زیاد داری

من ۳۷ سال دارم و وقت زیادی برام نمونده

راستش وقتی اخبار جنگ و گرونی رو میشنوم میگم خدا رو شکر بچه ندارم که نگرانش بشم.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
مشکل اینه که انقدر بی عقلن که فکر میکنن فقط تامین مالی مهمه

همینو بگو ....والا تا حالا کسی از گشنگی نمرده ..مگه فقط بچه غذا میخاد ..یا باید نیاری ..یا میاری درستو درمون 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
ازین ببعد بگو باشه تا دست از سرت بردارن بعد کار خودتو بکن تو رابطت ک نیستن ..هرچی نه بگی بیشتر زور م ...

من یبار برا اینکه دست از سرم بردارن گفتم باشه 

باورت میشه بدتر شد هی میپرسیدن چیشد پس برو دکتر نکنه دیگه باردار نمیشی آدم بیشعور در هر حالت بیشعوره 

آخرش زدم به سیم آخر گفتم به هیچکس مربوط نیس 

ميدوني اين عصبي شدن نشانه ي ضعفته مخصه كه خودتم ميخواي اگه خودت نخواي اهميت نميدي مث قضيه ي شوهر ...

بخدا نیستید جای من بدونید چطور حق به جانب و با اصرار میرن رو مخت و مدام بهت عذاب وجدان میدن

پس وقت زیاد داری من ۳۷ سال دارم و وقت زیادی برام نمونده راستش وقتی اخبار جنگ و گرونی رو میشنوم میگ ...

مگه بیکارم بچه بیارم ...من نمیتونم برای رفع اجاق کوری یکی دیگه رو بدبخت کنم .‌‌..اخه خیلی ارزونیه ..همه بچه ها آینده دار شغل دار ..من بچه نیارم دنیا از چرخش میفته ...

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
مشکل اینه که اونا شرایط رو فقط مالی میبینن. اصلا نمیدونن شرایط جسمی و روانی مادر هم مهمه

یه بار برای همیشه همین حرفو بهشون بگید و باهاشون در رابطه با تصمیمای زندگیتون اتمام حجت کنید ، بعد از اینم دیگه اصلا جوابه حرفای تکراریشونو ندید چون بعضیا واقعا نمیخوان درک کنن نداشتنه شرایط یعنی چی ..

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

منم اطرافیان خیلی بهم میگفتن دومی رو بیار. الان جوری شده همش میگن سپیده تورو خدا مواظب باش حامله نشی ...

شوهرمم دیروز همینو میگفت. میگفت باید بریم بدیمش دستشون در طول روز که بفهمن 

مگه بیکارم بچه بیارم ...من نمیتونم برای رفع اجاق کوری یکی دیگه رو بدبخت کنم .‌‌..اخه خیلی ارزونیه .. ...

منطق منم دقیقا همینه

جایی که نه امنیت هست نه آب نه هوای پاک ...

بچه چه گناهی داره

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

تازشم خواهرای گلم ..یه چیزایی از دست بنده خارجه ..فقط کاره خداست ..یه بنده خدایی بچه تداشت انقد رفت دکتر انقد دارو خورد امپول زد ..بچه دار نشد که هیچ ..اخرشم خودش سرطان گرفت بدبخت .....مگه زندگی فقط زاییدنه 

عزیزم اگر حساسیت بخرج بدی ، به خودت بد میگذره  

اونا نمیتونن تو رو وادار به کاری کنن که نمیخوای   

در دروازه رو میشه بست ، در دهن مردم رو نه  

پس جوابشون رو با لبخند بده و کارخودت کن  

هروقتم جواب خواستن بگو تو فکرش هستیم  

چقدر اطرافیانتون عجیبن البته پیش اومده افرادی به من گفتن یکی دیگه بیار ولی نه اینجوری که به شما میگن ...

کاش میشد یه بار ثداشون پر کنم شاخ در میارید که چطور میتونن انقدر تو زندگی یکی دیگه دخالت کنن

منطق منم دقیقا همینه جایی که نه امنیت هست نه آب نه هوای پاک ... بچه چه گناهی داره

فردا صب تو چشات نگاه میکنه میگه تو که میدونستی اینجوره به چه حقی منو دنیا آوردی ..نمونش هیمن سایت هزاران دختر بوده گفتن ما خودکسی میکنم از فقر ..از نداشتن روان سالم  والدین 

ازین ببعد بگو باشه تا دست از سرت بردارن بعد کار خودتو بکن تو رابطت ک نیستن ..هرچی نه بگی بیشتر زور م ...

اگر بگم باشه هم از فردا میخوان درمان ناباروریم بکنن😐 جالبه  تو خانواده خیلیا تک فرزند هستن و خودشون راضی امااین افراد ناراضی هستن 😡