خسته شدم.عصبی هستم. دیگه نمیکشم. توروخدا نیاید بگید خب بگن مگه قراره تو حرف اونا گوش کنی. گفتن و اصرارش عصبیم میکنه. به هرکی میرسم خیلی حق به جانب اصرار میکنه برا بچه دوم. وقتی هم میگم نمیخوام انگار برا اونا دارم تعیین تکلیف میکنم بحث و جدل که نه نه باید دومی بیاری. آخه من موندم اونا میخوام بزرگش کنن؟😡 هی عذاب وجدان بهم میدن که بچه ات گناه داره. خودم گناه ندارم که از پا در اومدم؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پس وقت زیاد داری من ۳۷ سال دارم و وقت زیادی برام نمونده راستش وقتی اخبار جنگ و گرونی رو میشنوم میگ ...
مگه بیکارم بچه بیارم ...من نمیتونم برای رفع اجاق کوری یکی دیگه رو بدبخت کنم ...اخه خیلی ارزونیه ..همه بچه ها آینده دار شغل دار ..من بچه نیارم دنیا از چرخش میفته ...
خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است
مشکل اینه که اونا شرایط رو فقط مالی میبینن. اصلا نمیدونن شرایط جسمی و روانی مادر هم مهمه
یه بار برای همیشه همین حرفو بهشون بگید و باهاشون در رابطه با تصمیمای زندگیتون اتمام حجت کنید ، بعد از اینم دیگه اصلا جوابه حرفای تکراریشونو ندید چون بعضیا واقعا نمیخوان درک کنن نداشتنه شرایط یعنی چی ..
تازشم خواهرای گلم ..یه چیزایی از دست بنده خارجه ..فقط کاره خداست ..یه بنده خدایی بچه تداشت انقد رفت دکتر انقد دارو خورد امپول زد ..بچه دار نشد که هیچ ..اخرشم خودش سرطان گرفت بدبخت .....مگه زندگی فقط زاییدنه
خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است
منطق منم دقیقا همینه جایی که نه امنیت هست نه آب نه هوای پاک ... بچه چه گناهی داره
فردا صب تو چشات نگاه میکنه میگه تو که میدونستی اینجوره به چه حقی منو دنیا آوردی ..نمونش هیمن سایت هزاران دختر بوده گفتن ما خودکسی میکنم از فقر ..از نداشتن روان سالم والدین