2777
2789
عنوان

اگه به شوهرتون دویست میلیارد پول بدن حاظرن شمارو ول گنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 83 پست

نه ول نمیکنه😍

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

😄😄😄

گفتن تا عمل فاصله داره

باید ببینی واقعا ۲۰۰ میلیارد رو داشته باشه چیکار میکنن

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شوهر زبون بازی😅 پایدار باشین

مرسی🤣🤣

نه بابا بیچاره زبون باز نیس کلا محبت کلامیش زیاده برعکس خودم

من مثل بچه فقط عزیزم بلدم😂😂

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

الان دیگه لیلی و مجنون های سایت پیدا شدن که شوهرشون با دویست میلیارد هم ولشون نمیکنه ،،،،

والا زن رونالدو هم همچین اعتماد به نفسی نداره که بگه رونالدو ولم نمیکنه یا دویست میلیارد 

پس اینا کی هستن  روزی ده تا تاپیک میبینم تا یه حرفی میزنن شوعرشون میگه جمع کن برو خونه بابات 

گلم اون دیده واقعی نیست اینجوری گفته، بذار پای عمل برسه ببینیم چه میکنه😁

والا اینکه نمیدونن چقد میشه هم بی تاثیر نیس🤣🤣

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...