2777
2789

خیلی دلم واسش میسوزه همش حرص میخوره  حدود هشتاد ملیون

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین زندگی فقط باید ب فکر خودت باشی..کسی ک‌خربزه میخوره پای لرزشم میشینه هشتاد تومن پولی نیست دیگه ...

بنده خدا پول کارگری جم کرده دوستم

شرط بندی خیلی وسوسه کننده س هر بار میگن‌اینبار دیگه برنده م خصوصا اگه یکی دوبارم برنده شده باشن حتی مبالغ کم . اعتیاده دیگه باید بذاره کنار 

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
شرط بندی خیلی وسوسه کننده س هر بار میگن‌اینبار دیگه برنده م خصوصا اگه یکی دوبارم برنده شده باشن حتی ...

من خودم شاهد حرص خوردن دوستم هستم قناعت میکنه تا پول جم بشه ولی متاسفانه به باد میره

من خودم شاهد حرص خوردن دوستم هستم قناعت میکنه تا پول جم بشه ولی متاسفانه به باد میره

به محض اینکه پس اندازشون قابل توجه شد دوستت مهریه شو بذاره اجرا و توقیفش کنه . اخه پول مگه به راحتی در میاد ؟ ما که با چندرغاز داریم فقط زندگی رو میگذرونیم و امکان پس انداز اصلا نداریم بی پولی رو خوب میفهمیم

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید