2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه توافقی باشه به مراتب راحت تره  اگر یک طرفه باشه هم سخته هم باید دلیل بسیااار محکمه پسند دا ...

مثلا دلیل این که شوهر شکاک و حساسو بد دهن باشه محکمه؟

امیدم به توعه خدا جون❤ کاربری دو نفره✌🏽معلم❤

تو طلاق حضانت بچه با کیه وقتی هردوطرف صلاحیت نگه داری رو داشته باشن؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نه عزیزم . اشتباه میکنید این چیزی که شما میگید مال ۱۰ سال پیشه 😑

الان چیه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
میری دادگاه درخواست طلاق میدی و منتظر میمونی تا روزی که جفتتون احضار بشید

خب احضار شدن بعدش چی میشه

ببخشید من اطلاعی ندارم ممنون میشم اگر کامل توضیح بدید

میفرستنتون مشاوره چند جلسه بعد اگه دیگه بازم طلاق خواستین قاضی رای میده ک جدا بشین

مشاوره اجباریه؟

مثلا میشه ک قبول نکنیم واسه ی مشاوره رفتن؟

حدودا هزینه ها چقدر میشه میدونید؟

الان چیه

الان باید اولین مرحله تو سایت ثبت نام کنند سه جلسه مشاوره اجباری . بعد ۳ جلسه اگر مشاور اوکی بده . با مدارک میزن دفتر قضایی دادخواست میدن . اگر توافقی باشه البته . 

اگر طلاق از طرف خانم باشه باید یکی از ۱۲ شرط توی سند عقد رو ارائه بده و ثابت کنه . مثلا اگه مرد ۶ ماه خانم رو ول کنه بره نفقه هم نده این دلیل محکمه پسنده . یه دلیل دیگه هم عسر و حرج بهش میگن. یعنی شرایط زندگی به حدی سخت باشه که زن دیگه نتونه تحمل کنه . که قضات اینو سلیقه ای قبول میکنند .