2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

583 بازدید | 15 پست

کیا سنگ کلیه داشتند ازکجا بفهمیم سنگ دفع شده یا نه؟

درد شدید داشتم کم شد ولی الان نمیتونم دستشویی کنم ادرارم قطره قطره شده چیکار کنم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کوچیک باشه دستشویی بری میافته خودت می فهمی، باید طناب بزنی تا بیفته، اگه بزرگم باسه ک باید بری س ...

نه دکتر گفت سنگ شکن نیاز نیس ولی دیگه خسته شدم یکماه بیشتره که درگیرم همش میرم دستشویی ... قطره قطره

نه حتما نباید ببینیش. ولی برای من که ۶ میل بود دیدم. از قطره قطره ادرار کردن میگم احتمالا نیفتاده.

چندتا دکتر عوض کردم... امشبی بهم داروهای اعصاب داده اومدم خونه میگن اینا چیه ... فقط یکی از داروهاش شل کننده مثانه بقیه هم قرص اعصاب ... اصلا هم آدم عصبی نیستم نمیدونم بخورم یا نه؟؟؟

چندتا دکتر عوض کردم... امشبی بهم داروهای اعصاب داده اومدم خونه میگن اینا چیه ... فقط یکی از داروهاش ...

سنگ کلیه دفع نشده؟؟ رفتی عکس یا سونو؟؟

ولله نمیدونم.

ولی من سنگم با سونو نشون داده نشد، با درد کلیه و جیغ و داد رفتم بیمارستان عکس گرفتن. گفتن سنگه. باید بپری بیفته.

منم عصر گل نسترن دم کردم و خوردم و یکم پریدم یکی دوساعت بعد افتاد.

سنگ کلیه دفع نشده؟؟ رفتی عکس یا سونو؟؟ ولله نمیدونم. ولی من سنگم با سونو نشون داده نشد، با درد کلی ...

من چیزی ندیدم که دفع بشه ... تو سونو اخری هم سنگ غیب شده فقط زده التهاب و تورم کلیه

از اون ور هم پریود شدم نمیتونم بپر بپر کنم...

کلیه هام دردش کم شده ولی درد مثانه دارم و تکرر ادرار قطره ایی