2777
2789
عنوان

دکوراسیون طلایی یا نقره ای؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ایشالا بسلامتی.پیشاپیش مبارکت باشه.ببین جدیدا دکوراسیونا داره میشه رنگ طوسی و خاکستری اینا... م ...

آره عزیزم

حقیقتش نقره ای خیلی رنگ شیکیه حالا دور از مد و اینا

ولی شما کاملا درست میگین

گفتم وسایلم باهم همخونی داشته باشن واسه همین سبک و رنگ خاصی میخام انتخاب کنم

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
موفق باشی... وقتی یه چیزینیازهاتو برطرف کنه و به دلت بشینه هیچ وقت ازش خسته نمیشی🙂

حرف قشنگی زدین🥰😘

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
اها ایشالا بسلامتی.پیشاپیش مبارکت باشه.ببین جدیدا دکوراسیونا داره میشه رنگ طوسی و خاکستری اینا... م ...

ممنون سوگلی جان

حس خوبی از حرفاتون گرفتم عزیزم

رنگ چوب اینم دوس دارم

واای این مبلوو😍

قیمت کردم تو پیج مبل گفتن ۴۲ ملیونه😐

من چهار سال پیش جهازم اکسسوریای طلایی داشت رنگ اصلی وسایلم صدفی و با اکسسوریای طلاییم خونه رو رنگ داده بودم قشنگه ولی دیگه بروز نیست الان نقره ای بیشتر مده . ولی چیزی که همیشه مد میمونه قهوه ای سوختست اونم بدرد خونه خیلی بزرگ میخوره

من چهار سال پیش جهازم اکسسوریای طلایی داشت رنگ اصلی وسایلم صدفی و با اکسسوریای طلاییم خونه رو رنگ دا ...

ممنون ک نظرتو نوشتی خواهری

منم نظرم رو نقره ایه

ولی خدایی طلایی چشمو میگیره

من خونم ویلایی و بزرگه ۲٠٠ متره

واسه همین کلی وسیله توش جا میگیره و میخام با سلیقه بچینم

ممنون ک نظرتو نوشتی خواهری منم نظرم رو نقره ایه ولی خدایی طلایی چشمو میگیره من خونم ویلایی و ب ...

برا خونه بزرگ طلایی خوبه اگه طلایی بیشتر دوس داری بگیر نقره ای هم چند سال دیگه از مد میوفته جاشو یه رنگ دیگه میگیره

چند تا عکس دکوراسیون نقره یی و طلایی میزارم خودت انتخاب کن 

ایشالله که تونسته باشم کمکی کنم هموطن گرامی 

قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹