2777
2789
عنوان

حرم امام رضایم الان❤

811 بازدید | 116 پست

قول داده بودم به محض رفتن دعاتون کنم عزیزم

به حق این شب قشنگ از امام رضا میخوام شفاعت کنه برای فرزند صالح و سالم واستون

@مامان_شهرزاد_شهریار  

منو دعا کن....

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه برام دعا کنی دلم آروم شه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

التماس دعا 

سلام دوستان این کاربریمو تازه پیدا کردم گفتم حیفه برا چند سال پیش هس بزا از این استفاده کنم این اولین کاربری بود که باهاش اومد نی نی سایت برا همین اسم کاربری رو همینجوری یه چی زدم من همون @فرشته_مهربون123 هستم♥مخلص همگی ✋🏻✋🏻😂

توروخدا برای سلامتی مادرم دعا کن خواهش میکنم از ته دلت اسمش پروینه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

التماس دعا دارم ازت خواهش میکنم دعام کن برای عاقبت بخیریم💙💜

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆