2777
2789
عنوان

ینی رومخمه

56 بازدید | 9 پست

برادرشوهرم خونمونه الان ،بعدم از اون آدمایی بود کلید خونمون داشت چون با ما زندگی میکرد،بعد که رفت کلید دستش بود بدون اجازه وقتی خونه نبودیم میومد خونمون میموند،لباسهای شوهرمو بدون اجازه می‌گرفت از سر کشو اتاقمون ینی میگم حرصم میگیره،دبشب بهش شلوار و تیشرت دادم چون موند خونمون ،رفت بیرون امروز و برگشت رفت دوباره لباس عوض کرد دیدم شلوار و تیشرت نو شوهرم تنشه که پشت در بود ،ینی دود کردم گفتم عه مگه لباس نداده بودم من ،زود رفت لباسو عوض کرد بعد اومد بیرون لباس شوهرمو محکم زد رو اوپن و رفت پارک پایین خونمون، ینی موندم ،از بی رو دادم و هر کاری کرد هیچی نگفتم پرو شده خیلی،شماهم دارین از اینا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خدا رو شکر یعنی من با هر مدل آدم میتونم کنار بیام به جز آدم پررو

خستم دیگه ازدست تک تکشون ،همشون پورعن ،البته خودمم مقصرم همش گفتم عیب ندارم ،اما باید حریمارو مشخص میکردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

نه والا شما دیگه زیادی رو دادین

آره واقعا راست گفتی ،یبار برا شوهرم ست گرفتم بلوزشو گرفت پوشید آنقدر بعد دیدم زیر بغلش کاملا رفته برداشته بود آورد ما فک میکردیم گم شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خستم دیگه ازدست تک تکشون ،همشون پورعن ،البته خودمم مقصرم همش گفتم عیب ندارم ،اما باید حریمارو مشخص م ...

الانم دیر نشده کم کم حریما و مرزا رو براشون مشخص کن بعد از یه مدت اوضاع همینطوری میشه که میخوای 

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
الانم دیر نشده کم کم حریما و مرزا رو براشون مشخص کن بعد از یه مدت اوضاع همینطوری میشه که میخوای  ...

از دستشون افسردگی گرفتم خواهر از بس کوتاه اومدم ،شوهرمم که حرف بزن نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از دستشون افسردگی گرفتم خواهر از بس کوتاه اومدم ،شوهرمم که حرف بزن نیست 

دیگه کوتاه نیا با سیاست جلو برو اولش سخته اما بعد یه مدت خودشون رو جمع و جور میکنن

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
دیگه کوتاه نیا با سیاست جلو برو اولش سخته اما بعد یه مدت خودشون رو جمع و جور میکنن

ممنون بابت راهنماییت ،انشاءالله سلامت باشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40