2777
2789
اگر خودت بخوای انجام میدن ولی همون لیفت کنی عالیه خواهرم لیفت کزد خیلی خوب شد 

جای بخیه برای شما مونده؟ دوستم هم لیفت کرده اما میگه جای بخیه ام خیلی سفت و بی حسه، مثل برش و بخیه سزارین 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرم چاقی بالاتنه داشت.

فوق تخصص پلاستیک رفت, آبدومینوپلاستی انجام داد وکمر و پهلو و شکم رو کوچک کرد و چربیاشو ب باسن و رونش زد.

خیلی خییییلی خوشحاله و راضی.

سینه هاشم  85کاپ cبود ک ۷۵c کرد.

جای بخیه برای شما مونده؟ دوستم هم لیفت کرده اما میگه جای بخیه ام خیلی سفت و بی حسه، مثل برش و بخیه س ...

جای بخیه من که از زیر سینمه من سینم بالا بود فقط پروتز کردم ولی خواهرم لیفت کرد خطش اره معلومه حالا میخواد بره لیزر بره خطش 

همسر راضی نیس ک میگه نه کوچیکه 

من همسرم بگم دعوام میکنه نت بخاطر پولشا کلا خیلی حساسه.. یه دفعه اومدم مزه کنم ببینم چه. جپریه نظرش گفتم برم یکم سینه هامو سفت کنم؟ گفت بار اخرت باشه ها این حرفا چیه میزنی

ولی من خیلی دوس دارم به خودم برسم خیلی وای عاشقشم

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
من همسرم بگم دعوام میکنه نت بخاطر پولشا کلا خیلی حساسه.. یه دفعه اومدم مزه کنم ببینم چه. جپریه نظرش ...

خوش بحالت...منو ک همسرم هر دفعه میگه کوچیکه چرا پس بزرگ‌نمیشه...از بدبخت من قبل از من با دو نفر بوده..همش میگه برا اون اینجوری بود برا اون اونجوری بود خیلی ناراحت میشم

خوش بحالت...منو ک همسرم هر دفعه میگه کوچیکه چرا پس بزرگ‌نمیشه...از بدبخت من قبل از من با دو نفر بوده ...

اووووه چقد بد خیلی ناراحت شد... شما عرق رازیانه یا دم کرده رازیانه بخور هورمون زنونه داره سینه رو بزرگ میکنه.. ولی نزار ایجور بگه .. حتما طلا هرچیزی داری بفروش برو انجام بده بیشتر بخاطر دل خودت بعدم شوهرت..

خوش بحالت...منو ک همسرم هر دفعه میگه کوچیکه چرا پس بزرگ‌نمیشه...از بدبخت من قبل از من با دو نفر بوده ...

تو هم بهش بگو دیونه فک کردی اینا مال خودشونه اینا پروتوز هست .. تا لاقل بگه برا هرکی بزرگه مثلا تو نت عکسی چیزی ببینه بگه اره این برا خودش نیس.. بگپ سینه زن تا یه سایز عادی بزرگ میشه اینا ک اینحوریه براخودشون نیس ک.. بگو پول بده من گنده ترو قشنگ ترش میکنم برات 😃😂

خونواده همسرم یه طورین میترسم اونجا نذارن انجام بدم

نیازی نیس به کسی بگی بگو میخایم بریم زیارت مسافرت جایی بعد ک بدونن خونه نیستی نیان و برو کارتو انجام بده ‌.. دوست منم رفت انجام داد فقط خودش و شوهرش نزاشت کسی بدونه