پسرمو ۴ سالشه بردم دندون پزشکی یه دندون پر کرده ۱۲۰۰ 😮😮😮😮خدایا دارم سکته میزنم دو سه ماه پیش بردمش دوتا دندون پر کرد ۷۰۰ تومن😮😮😮😮چه خبرههههههههه به کجا داریممیرییییییم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
همیشه ام ناراضی ان از زندگیشون بعدم کسی چیزی بگه میگن ما درس، خوندیم یمی نیست بهشون بگه دیگه بدتر ...
اخه فقط اونا درس خوندن بقیه بیسوادن لابد
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من دندونم پریده بود مثل ظرف که لب پر میشه گف نمیخواد پر کنی گفتم نه بپوشونش یه کوچولو مواد گذاش بخدا دونه ای ۹۰۰تومن گرف شوهرم گف عصب کشی کردی گفتم نه بخدا یذره مواد گذاش ۵دیقه هم نشد
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
عزیزم...ما هم بیمه تکمیلی سالی دوتومن میده برا دندون وگرنه همین بودیم منم ماشالا هرسال دندون خراب دارم