ن عزیزم استراحت بکنی و نزدییکی نکنی..پله بالا پایین نکنی..زیاد وانستی...شیاف ها رو به موقع استفاده کنی هیییچ خطری نداره..منم هفته۸ی خونریزی کردم دکترگف هماتومه..البته من کلا تا بی بی مثبت شذوبه دکترم گفتم...گف شیاف بذاز و نزدیکی هم نکن تا وضعت رو چک کنم..بعد ک خونریزی شد کلاااا نزدیکی منع شد..استراحت مطلق مطلق شدم توالت فرنگی هم استفاته میکردم..استراحت ک میگم یهنی نمازها دراز کشیده و نشسته خونده بشه.فقط واسه دسشویی پاشی.. درحد ی چای ریختن از جات بلند شی ک خون لخته نشه تو بدنت..یعنی خیلی هم دراز کش نباش...هر هشت ساعت یه رب یه حرکتی داشته باش..
بعد اون در عرض دوهفه دیگ خون نبود ولی لک بود همچنان ...ک رفته رفته قطع شد...
بعد دیگ هماتوم رفت بعد رفتم دکتر گف جفتت پایینه...بازم استراحت و منع نزدیکی..منتهی این دفه نه ب شدت دفه قبل دیگ پامیشدم غذامو درست میکردم و کارامو اروم اروم میکردم ولی جارو برقی کشیدن و نزدیکی اصلا همچنان..ولی خب باز روزپدر خونریزی کردم ک بحاطرجفت بود..دوباره شیاف گذاشتم یه هفته ای قط شد..حتی عیدم خونه موندیم گف مسافرت نرو تو ماشینم زیاد نشین...خلاصه هفته۱۸رفتم گف همه چی خوبه خداذوشکرو .جفت رفته بالا.دیگ تاااازه دو هفته اس نزدیکی واسم مجاز شده.کلا همه چیز.مسافرت و بیرون رفتن و همه چی...تو هم استراحت کن خوب میشی.هیچی نیست