2777
2789
بازم خوش به حالت

انقدر زنگ میزنن اخردیگه شوهرم جوابشون نمیده بعد خواهر زنگ میزنه بعد خواهر زاده بعد مادرشوهرم زنگ میزنه شروع به گریه می کنه نتیجه نگرفتن زنگ میزنن مریضیم بیاید مارو دکتر ببرید 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر زنگ میزنن اخردیگه شوهرم جوابشون نمیده بعد خواهر زنگ میزنه بعد خواهر زاده بعد مادرشوهرم زنگ میز ...

یا خدا اونجوریم اعصاب آدم خورد میشه هیچ مراسمی رو نمیرید

همینکه به زحمت میندازه خودشو خیلی ارزش داره.مادر شوهر من فقط میگه سرم درد می کنه و مریضم .عیدا فقط خونه مامانم میریم .گاهی که خواهرام خونه طرف شوهر دعوتند خونه مامانم نمیان  بچه هام باید برند خونه خودمون یا تنها پیش مامانم باشیم .بازم خدا خیرش بده مادر شوهرت رو .ارزشت جلو خانواده خودت هم بیشتر میشه. گاهی با سیاست می تونید هم به مامان و هم به مادرشوهرت سر بزنید .دیگه مگه ما غیر  خونه اینا کجا چتر می تونیم بشیم .خدا نگهدارشون باشه

اعصابم خورده مامانش قهر می‌کنه حریف شوهرم نیستم

بزار برات بگم مادرشوهرمن مثلا جمعه خونش ناهار باشیم شام بخوایم بریم خونه مامان من درو میگیره نمیزاره ؛ پدرشوهره از اونطرف داد داد که نرید شامم باشید مگه اونطرف چه خبره!!ولی من با ارامش کامل کارهای خودمو میکنم وسایلمو برمیدارم خداحافطی میکنم و درو باز میکنم به زور میام بیرون🤣

پسرم ❤❤😍😍😘😘
بزار برات بگم مادرشوهرمن مثلا جمعه خونش ناهار باشیم شام بخوایم بریم خونه مامان من درو میگیره نمیزاره ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برای سلامتی  خودم و خانوادم صلوات میفرستین 🙏
یا خدا اونجوریم اعصاب آدم خورد میشه هیچ مراسمی رو نمیرید

امسال برای سال تحویل رفتم خونه مامانم تا هشتم اونجا بودیم این هشت روز رسوامون کردن اومدیم جالب هنسایه ایم از روزی که اومدیم فقط یه بار دیدمشون دیگه خبری هم ازشون نیست خیالشون راحته خونه ایم .فقط روز عزد بعدسال تحویل یاناهر یا شام میریم شب چله هم بعدشام ازخونه مادرم اینا اومدیم یه سرمیریم 

بزار برات بگم مادرشوهرمن مثلا جمعه خونش ناهار باشیم شام بخوایم بریم خونه مامان من درو میگیره نمیزاره ...

وای خوش به حالت من آنقدر میترسم چطوری این کارا رو میکنی مثلا چه مزایایی طرف شوهرتی ما همشونو اکثرا

منظور چه مراسمایی بود 

هیچ مراسمی عزیزم اونجا نیستم؛چطور دخترهاش همش خونه مادرش باشن من نرم!!سال اول گفت شب چله بیاید خونه ما شوهرم بهش گفت همین جور که دامادهات میان اینجا منم میرم خونه مادرزنم

پسرم ❤❤😍😍😘😘