2777
2789
عنوان

براورده شدن ارزو و خواسته در ماه رمضان

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خودتون گفتید خانوم دکترید شخصیتی دارید تو جامعه شما دیگه چرا هر ایرادی نقطه قوته پسرتو باا ...

اره خودم اره ولی گفتم اطرافیانم تو کل فامیل از دختراشون فقط من رفتم دانشگاه فقط من دارم کار میکنم پشت سر خودم خیلی حرف است 

ولی جیگر گوشه ام نمیخام اینطورباشه همین الانشم بخاطر حرف نزدنش همه مسخره اش کردن 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

من تو اون تاپیکم گفتم...  ولی لطفا برام دعاکنید فرهنگیان قبول شم... پشت کنکوریم😥

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  

سلام دوستان ان شاالله حاجات همه برآورده بشه،برای منم دعا کنید پدر و مادر و خواهر و برادرم شفا پیدا کنن و دامن سبز بشه و برام یه کار مناسب پیدا بشه برم سرکار به درآمد برسم خیلی نیاز دارم

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
اره خودم اره ولی گفتم اطرافیانم تو کل فامیل از دختراشون فقط من رفتم دانشگاه فقط من دارم کار میکنم پش ...

عزیزم مگه الا شما رفتی دانشگاه میری سرکار بده؟ قبول داری شخصیتت ازاونا بالاتره؟ نمیگم بی شخصیتن ولی کسی که طرز فکر دوران قجر داره و اصلا نمی خواد فکرشو عوض کنه مشکل اون داره بی شخصیت کامله شما درس خوندین برا شما بلند میشن فکرتونو هی بروز میکنید برید یه سرچ کنید گوگل ببینید چه ادمایی حتی با معلولیت هم مشهور ترین جهانن این ها هم یروزی پشتشون حتی خود فامیل هم حرف میزدن مگه به سی انگ دیوانگی نمیزدن؟ حرف مردم مفته انگار سگ پشتت واق واق میکنه بگذر گلم ولشون کن به بچتم همینو یاد بده عزت نفس

سلام دوستان ان شاالله حاجات همه برآورده بشه،برای منم دعا کنید پدر و مادر و خواهر و برادرم شفا پیدا ک ...

ان شالله عزیزم 

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ]🌵🌴
ان شالله عزیزم 

ممنون عزیزم،ان شاالله همه به حاجتاشون برسن

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم