2777
2789

سلام بچه ها

من دوازده سال قبل، تو نوجوونی بینیم رو عمل کردم. بدون تحقیق و هیچ چیزی. به اولین دکتری که یکی از اقوام بهم معرفی کرد مراجعه کردم و عمل کردم

تو پنج سالگی بینی من به شدت آسیب دید براثر ضربه و شدیدا کج و دفرمه شد و قوز عجیبی در اورد به مرور

بعد از دوازده سال که از عملم میگذره، بینیم هنوز اشکالاتی داره

بعضی جاهاش فرو رفته ست و کلا صاف و صوف نیست

دکترم میگه تو باید دست منو ببوسی که انقدر خوشگل عملت کردم و کلا یه ادم دیگه ای ازت ساختم! 

ولی خب بازم ایراد داره دیگه. زیر بار ترمیم نمیره

خانواده و دوستام همه‌شون میگن خیلی عالیه و دست نزن اما خب فکر میکنم مراعات حالمو میکنن

دوس داشتم از غریبه ها و کسایی که منو نمیشناسن بپرسم که ایا بینی من ترمیم میخواد یا نه؟ 

عکسها تو پست بعدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.uplooder.net/img/image/45/95a71c4d48349ba6ce4ba009ff41286a/IMG-20220412-163958-435.jpg

قبل عملیه؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
میشه فیلر تزریق کرد به بینی برای پر کردن 

به نظرتون اگه زماني ادم بخواد عمل كنه اون فيلر براش بد نيست ممكنه باعث شه نشه ديگه عمل مرد؟

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

ترمیم بری بهتره

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗