2777
2789
عنوان

شپشششش

895 بازدید | 72 پست

سلام من عید نوروز یه جا رفتم شپش گرفتم برای درمانش مامانم دو بار حشره کش به موهام زد اما اصلاً انگار نه انگار، نگید چرا چون تا حالا شپش نداشتیم دکتر بهم یه شامپو داد اما بازهم تأثیر نداشت و همچنان ...

بخدا دارم دیووونه میشم اصلا آرامش ندارم  

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

بدبخت شدی رفت سه ساله دارم خرما میکنم خوب نمیشه.

خدایامعجزه کردی وبهم نی نی دادی شکرت .خدا جونم نی نی منو همه مامانارونگهدار هرکسی ام که منتظره هرچه زودتر این نعمت بزرگت روبهش بده لطفایه صلوات برای دعام  بفرست.خداجونم من منتظریه معجزه ی دیگه ام....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک های شپش رو جستجو بزنید بخونید .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

الان میان میگن سس مایونز شب بزن صبح بشور.با تاید میگن بشور با سرکهسفید میگن بشور . و منی که باید فقط حرص بخورم 

گلم شامپو لیندان بخر بزن .بعد ۷ روز بعدش باز بزن و ۱۰ روز بعدش باز بزن کلا میره

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

ببین یه بار اتفاقی توی دیجی کالا دیدم که شونه مخصوص شپش داشت و خیلیا توی کامنت هاشون تعریف کرده بودن و اینه سرت رو با پودر رخت شویی بشوری شنیدم تاشیر داره و یکی هم از طب سنتی یک دارو گرفته بود خیلی تاثیر داشت اما اسم و ترکیباتش رو نمیدونم از یک طب سنتی هم میتونی کمک بگیری اون قدیما زیاد پیش میومده و خودشون درمان میکردن پس داروی گیاهی بهتری وجود داره.

موهات کوتاه کن، شامپو مخصوص داره، دو دوره بزن، باید تخماشو حتما از سرت بگی یکی در بیاره تا دوباره رشد نکنن، در کل سفره صلواتی، چله زیارت عاشورا بگیر تا خدا کمک کنه ریشه کن بشه ازخونتون