2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه زندگیم کمه 

برنامه ریزی میکنم و خرید میکنم 

کار خاصی انجام نمیدم

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

والا مهمونم اومد هیچی نخریدم میوه و سبزی و دلسترو نون و.‌‌...فقط همینا شد ۵۰۰ هزارتومن دیگه نمیدونم چیکارمیشه کرد کم کنی هزینه هامونو

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

غذا آماده تا جاییکه میشه نگیر .قاطی برنجت حبوبات عدس لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا سبز با سبزیجات که استفاده میکنید بریز .از جاهایی که به قیمت عمده میدن خرید کن شناسایی کن چه جاهای محصولات مناسب تر عرضه میکنن از اونجا بگیر .اگر وقتش داری ماست و اینا را خودت درست کن .لامپ اضافه خاموش شیر آب خراب تعمیر .از اتلاف انرژی جلوگیری کن و...

کم کردن هزینه های زندگی ؟! 

جالبه من هفته ای یک قالب پنیر میخرم . بااین اوضاع تورم کارخونه ها حق دارن محصولاتشونو گرون کنن ولی بیشتر از گرونی اندازه ی محصول سخت منو عصبانی میکنه . خداشاهده قالب پنیر رو با قیمت 3برابر خریدم ککم نگزید وقتی بازش کردم و دیدم تو اون قالب بزرگ کفش یه لایه نازک پنیر ریختن آتیش گرفتم . با این تفاسیر من باید هفته ای دوقالب پنیر بخرم نه یک قالب . و این مثال کوچیک نشون میده ک هیچجوره نمیتونی هزینه هاتو کم کنی . فقط میتونی جوری مدیریت کنی ک دور از جونتون گشنگی نمیری . 

اول تمام مخارجمو مینویسم به طور کلی دستمون اومده خرج هرماه.برای خرید ماهانه هرماه نمیرم همه چی بخرم تقسیم بندی کردم .از فروشگاه های کوروش و جانبو اینا خرید نمیکنم از جاهایی که ارزون میدن میخرم برای یک ماه یا چندماه.اول ماه همیشه بخشی از حقوق میزارم کنار بهش دست نزنیم.خداروشکر ۴ تومن مدیریت میکنیم.هم خوراکمون راصی هستیم.هم پس انداز میکنیم تاحدودی.هم سفر کم خرج میریم.رستورانم ماهی یبار میریم.