2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=233352292]ایشالله بهترینا نصیب خودتونو دلتون  دعا کنید برام عشقم برگرده😔💔[/QUOTE

الهی آمین 

عزیزم انشاالله که عشقتون برگرده منم سره نماز دعاتون میکنم الان که زودتر برگرده هر چی به صلاحتونه 

هر چی از خدا میخواین الهی بهتون بده 

امیدوارم دلت هیچوقت نشکنه امضام💔😔🙏

عزیزم الهی آمین ممنون از دعای خوبت 

انشاالله خدا به خانوادتون و مخصوصا مادر عزیزتون سلامتی کامل بده و امام رضا شفا کامل بده من هم الان براشون سره نماز دعا میکنم انشاالله همسرتون عین سابق باهم شاد و عاشق باشین هر چی از خدا میخواین الهی بهتون بده 

الهی هر حاجتی داری به زود زود بهش برسی الهی آمین برای برآورده شدن حاجتت اللهم صل علی محمد وآل محمد ...

عزیزم ممنون از دعای قشنگت الهی تو هم هر حاجتی داری خدا بهت به این زودی عطا کنه به حاجتت برسی سره نمازم الان برات دعا میکنم حتما 

الهی که هر لحظه سالم شاد خوشبخت ونهایتا عاقبت بخیر باشی 

مرسی دوست عزیزت ممنون بابت دعای خیرت انشاالله تو هم هر ارزو حاجتی داری خدا براورده کنه و بهش برسی منم برات سره نمازم دعا میکنم حاجتروا بشی 

[QUOTE=233357941]ان شاء الله همیشه سالم و سلامت باشی خدا بهت تو زندگی ارامش و خوشی بده عزیزم ❤️💚 التماس دعا ...[/QUOTE

انءشاالله عزیزم ممنون از دعای خیر قشنگت الهی توهم بهر چی که میخوای هر حاجتی داری براورده بشه به این زوده برات حتما سر نماز دعا میکنم 

[QUOTE=233357941]ان شاء الله همیشه سالم و سلامت باشی خدا بهت تو زندگی ارامش و خوشی بده عزیزم ❤️💚 ال ...

ان شاء الله همه به حاجت دلشون برسن به حرمت این شب های عزیز 💙😊

منو سرنمازت یادت نره اسمم مریم هس

مرسی قشنگم الهی که حاجت روا شی مهربون❤️🤗