2777
2789
عنوان

دلیل احساس بوی بد

92 بازدید | 10 پست

همش حس میکنم یه بوی بدی داره میاد از غذا ها از خودم دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کرونا گرفتم تا چندماه اینطوری بودم خیلی بد بود 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
کرونا گرفتی جدیدا؟

سال پیش این موقع ها گرفته بودم کرونا باشه علایم دیگه هم هست میدونم کرونا نیست از وقتی روزه گرفتم اینجوری شدم 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
حامله نیستی؟

دکتر گفته بود این ماه حتما میشی که من پریود شدم بعد پریود که روزه گرفتم اینجوری شدم