2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم😔

131 بازدید | 19 پست

من اهل نماز قران خوندن هستم به دعا طلسم اصلا اعتقاد ندارم  یه مشکلی برام پیش امده که نمیدونم چطور حلش کنم

وقتی همسرم میره سرکار بعد مدتی بدنم سرد میشه جوری که احساس لرز بهم دست میده خوابم میبره بین خواب بیداری یه چیزی بهم نزدیک میشه میبینمش ولی قدرت بلند شدن ندارم سنگینی دستش رو بدنم حس میکنم تو همون حالت هرچی ایه بلدم میخونم ولی تاثیری نداره جوری میشه که نفس هم کم میارم برای تقلا کردن بعضی وقتها شکل همسرم میگیره وقتی از اون حالت خارج میشم اون روز تمام بدنم خسته کسل عصبی هستم قران همیشه تو خونه ام پخش میشه چهار قل ایه الکرسی همئشه ذکرمه دعا هم گردنم هست موندم چکار کنم 

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم

دوست خوبم شما در نهایت تو به اون چیزی که تصور میکنی میرسی. همون چیزی که دلت میخواد رو به دست میاری، همون چیزی که رویاشو داشتی پیدا میکنی، همون آدمی که بهش فکر میکردی سرراهت میاد. پس درکنار تصمیماتت و تلاش‌هات، درست تصور کن، درست بخواه، درست رویاپردازی کن و به آدمای خوب فکرکن😊از شما میخواهم ورودی ذهنتان را حتما کنترل کنید بدانید که:"" باورها نیروهای هدایتگر ما انسانها هستند من از وقتی این حقیقت را پی بردم و با رازها و افشاهای راز خلقت آشنا شدم زندگیم دگرگون شد و با خوندن کتاب فراسوی شفای زندگی درهای رحمت، برکت، ثروت و ارامش و عشق بروی من باز شد و خداروشاکرم هرلحظه. موفق باشید شماهم دوست خوبم

استاترجون ببخشید توروخدا

خانما میشه کمکم کنید؟

من تواینستا دونفروکه دنبالم میکردن زن وشوهرن حذف کردم اونا میفهمن؟حذفشون کردم؟توروخدا کمک کنید براشون تواینستا پیام میره که حذف شدن یفقط توفالوهاشون نمیمونه

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاترجون ببخشید توروخدا خانما میشه کمکم کنید؟ من تواینستا دونفروکه دنبالم میکردن زن وشوهرن حذف ...

تو فالوراشون نمیمونین 

پیام نمیره

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده

عزیزم دعا های قرانی با دعا و طلسم های رمال ها فرق داره ... منم همیشه داخل خونه که تنها بودم حس میکردم کسی خونه هست و حتی تلویزیون رو روشن میکرد و من حتی توانایی دراز کردن دستم رو برای برداشتن گوشی نداشتن اگر خیلی تقلا میکردم با یه حالت درد خیلی خیلی سنگین از اون حالت خارج میشدم

یا توی گوشم بیشتر اوقات به صورت واضح اذان پخش میشد

پدر جاریم یه روحانی شریف هستن که برام یه دعا نوشتن، از وقتی که اونو داخل خونه گذاشتم دیگه این حالت رو ندارم

استاترجون ببخشید توروخدا خانما میشه کمکم کنید؟ من تواینستا دونفروکه دنبالم میکردن زن وشوهرن حذف ...

براشون پیام که نمیره، فقط طرف متوجه میشه یکنفر از فالوئرهاش کم شده و چک کنه شاید متوجه بشه شما انفالو کردی

تو فالوراشون نمیمونین  پیام نمیره

فقط همین توفالوهاشون نمیمونه؟

یعنی براشون تواون قلبه نمیره که حذفشون کردم؟

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
براشون پیام که نمیره، فقط طرف متوجه میشه یکنفر از فالوئرهاش کم شده و چک کنه شاید متوجه بشه شما انفال ...

فقط اینجورمتوجه میشه؟

عزیزم دعا های قرانی با دعا و طلسم های رمال ها فرق داره ... منم همیشه داخل خونه که تنها بودم حس میکرد ...

من هرروز صبح تو خونه ام قران پخش میشه، 

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم
نه

ممنون گلم 

من هرروز صبح تو خونه ام قران پخش میشه، 

این دعا ها برای شخص خودتون نوشته میشه ... با توجه به اسم مادر ... و فقط برای خودتون استفاده میشه و روی شخص دیگه ای تاثیر نداره

فقط همین توفالوهاشون نمیمونه؟ یعنی براشون تواون قلبه نمیره که حذفشون کردم؟

ن نمیره اگه خودش چک کنه متوجه میشه

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
اره ... براش نوتیفیکیشن نمیره و فقط از طریق کم شدن فالوئراش متوجه میشه

یعنی روپیجم نمینویسه که انفالوش کردم درسته فقط  حذف میشه؟