2777
2789
عنوان

ویبک

235 بازدید | 11 پست

لطفاً اگه مرکز یا پزشکی رو در تهران میشناسید برای زایمان ویبک معرفی کنید ممنونم ،،،ویبک یعنی زایمان طبیعی بعد از سزارین ،،،،،،،بوس به لپتون  

همیشه ۱۸ساله هستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینستا داری لینکو باز کن اسامی دکتراس

من ویبک انجام دادم

گفتم تجربم رو به اشتراک بزارم،از هفته 35بارداری ورزش باتیم ریحانه سنتر گرفتم که خیلی نکته های خوبی برای مدیریت دردها،وپیشرفت بهتر دردها،وپزیشن و تنفس،چی ببریم توبیمارستانو....بعد هم چند جلسه پیش دکتر نیلوفر قاسمی دستگردی ویزیت شدم که بهم سونودادن برای ضخامت بخیه های سزارین.... که برای من همه چیز اوکی بود،تو ۴۰ هفته و۳روز بارداری درد هاشروع شد وخداروشکر من تونستم یه زایمان ویبک سالم داشته باشم

همیشه ۱۸ساله هستم  
من ویبک انجام دادم گفتم تجربم رو به اشتراک بزارم،از هفته 35بارداری ورزش باتیم ریحانه سنتر گرفتم که ...

خدارو شکر به سلامتی زایمان کردین😊💗

خوش به حالتون منم باردارم اصلا دوست ندارم سزارین بشم  ولی خوب چون بچه چهارمه نمیدونم اصلا امکانش هست یانه دکتر خودم که اصلا وی بک انجام نمیده

خدارو شکر به سلامتی زایمان کردین😊💗 خوش به حالتون منم باردارم اصلا دوست ندارم سزارین بشم  ولی ...

سلامت باشین عزیزم

اگه شرایطش رو داشته باشین میشه ، دکترم یه سونوداد که ضخامت جای برش سزارین رو نشون میداد

همیشه ۱۸ساله هستم  
سلامت باشین عزیزم اگه شرایطش رو داشته باشین میشه ، دکترم یه سونوداد که ضخامت جای برش سزارین رو نشون ...

سلام خوبین؟؟

من دارم در مورد ویبک تحقیق می‌کنم 

زایمان اولم بخاطر ضربان قلب بچم سزارین شدم و مشکلی نداشتم برای طبیعی

خواستم بدونم شما چند سال بعد از سزارینتون طبیعی زایمان کردین؟؟

عضو گروه بنفش💜 تاریخ شروع : ۲۹ دی*وزن اولیه: ۷۰ و۲۰۰*هدف اول: ۶۹ > ۲دی : ۶۹و۳۵۰*هدف آخر بهمن : ۶۵*