2821
2789
عنوان

کمک شناخت پوست

130 بازدید | 10 پست

سلام بچها نماز روزه هاتون قبول میخواستم کمکی کنید من پوستمو بشناسم البته تا حدودی متوجه شدم ولی فعلا شرایط پزشک رفتن ندارم .... من صورتم وقتی میشورم یا حموم در میام کشیده میشه بعد میام کرم بزنم میزنم صورتم میسوزه خیلی درد میکنه مخصوصا گونه هام ک انگار اتیشه قرمز میشه دور لبمم همش پوسته سفیده ...ولی بعضی وقتام ک دس میزنم ناخوداگاه پوستم نرمه ولی یکم زبر هست حالا اگ برم پیش دکتر اون میتونه تشخیص فطعی بده پوستم چیه یا نه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله دکتر میتونه بنظر میاد پوستت خشکه من پوستم چربه ولی بخاطر کم ابیش بعد حموم حس کشیدگی دارم

اع جدی برا من وقتی کرم میزنم صورتم خیلی میسوزه قرمز میشه 

و گه گاهی صورتم قرمز میشه مخصوصا روی گونه هام 

بله دکتر میتونه بنظر میاد پوستت خشکه من پوستم چربه ولی بخاطر کم ابیش بعد حموم حس کشیدگی دارم

مثلا بخوام برم دکتر چی بگم 

بگم لطفا پوست منو تشخیص بدید یا چی 

یا همینایی ک بالا گفتم 

بعد من خیلی حساسیت دارم به گرمی جات بدنم هر سال به خاطر خاروندن رد قرمز مونده رو دستو پاهام 

خشک و حساس 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

سلام گلم

با چندتا راهکار ساده میتونی نوع پوستت بشناسی. عزیزم من حدس میزنم پوستت خشک باشه ولی به هر حال این ترفندم اجرا کن.

دستمال کاغذی بردار اهان یادم رفت قبلش برو پوستت با شوینده بشور، حالا نوبتی هم باشه نوبت کشیدن دستمال کاغذی رو صورتته که تازه شستی، با توجه به چربی جذب شده میتونی نوع پوستت رو متوجه شی.