2777
2789
عنوان

زخم زبووون😭😭

179 بازدید | 15 پست

سلام من بعد چندین سال زندگی مشترک دارم جدا میشم و بچه نداریم خیلیییی هم تلاش کردم برای حفظ زندگیم سالهااا تلاش کردم و نهایتا ایشون به من گفتند جدا ‌شیم و خلاصه به هزار و یک دلیل و منطق تصمیم گرفتیم حالا بار روانی طلاق یه طرف سوالات حتییی آدمهای دور و بر خودم یک طرف و اینکه از گوشه کنار بهم میرسونن تو مشکل داری برای بچه😭آخه چطوری دلشون میاد اینقدر فضولی کنن غم خودم کمه؟! بابا من بچه نبودم دوتایی بعد سالها به این نتیجه رسیدیم با چندتا مشاور رفتن واقعا مورد خاصی بودیم منم دختر مذهبی بودم،ساده ول نکردم کلی تلاش کردم  دیگه آخه چرا اینقدر نمک رو زخم من میپاشن برای فضولی هاشون من شبها باید اشک بریزم هیچ دختری اونم دختری شبیه من از دل خوشش جدا نمیشه غصه طلاقم یه طرف اینهمه تشنگی اطرافیانم برای کنجکاوی یه طرف بچه نیاوردنم ربطی به جدایی نداشت ولی مداممم همین حرف و تکرار میکنن مشکل داشتین؟ آخه تو دکتری؟ روانپزشکی؟ چکاری از دستت برمیاد اینقدر سوال میپرسی چقدر غیبت میکنن و باز احمقانه تر از اون رفتار آدمهایی که میان و این غیبت ها و تهمت ها رو به من میرسونن😭 ته دلم به خدا گرمه اما براي آرامش و خوشبختیم دعا کنید 😔

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

خواهر گلم غصه نخور خدا بزرگه بذار هر کی هرچی میخواد بگه واست مهم نباشه❤❤

ابشالله که بهترینا برات پیش بیاد

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر گلم غصه نخور خدا بزرگه بذار هر کی هرچی میخواد بگه واست مهم نباشه❤❤ ابشالله که بهترینا برات پی ...

ممنونم😔دعا میکنم هیچوقت خودم جزو این آدما نباشم که غم رو غم آدمها میذارن ممنونم همچنین إن شاالله 

سلام ابجی جونم . 

ببسن دردرجه اول ببین با شوهرت میتونی زندگی کنی !؟ یعنی طلاق نکیری . دوما نیازی نیس که حرف دیگران رو اهمیت بدی اگه گفتت بختطر بچه اس که بچه دار نمیشی حدا میشب بگو عه چه جالب شما از قاضی واینا بیشنر میدونین پس شما به جای من برین .

یه بار که محکن بهشون جواب بدی حساب کار دستشون میاد 

💓ممنونم عزیزم  امیدوارم 😔❣️

حسم هیچوقت بهم دروغ نگفته خدایاورت گلم 

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
سلام ابجی جونم .  ببسن دردرجه اول ببین با شوهرت میتونی زندگی کنی !؟ یعنی طلاق نکیری . دوما نیا ...

سلام عزیزم ممنون خیلی تلاش کردم شاید این 2سال آخر خیلییی واقعا صبر کردم اما اون نمیخاست😔😔نمیدونم چرا لال میشم کسی بهم چیزی میگه و بدبختانه خودشونم نگن بقیه میان میگن فلانی این حرف و زد راجع به تو😔من فقط یک بار گفتم خواهشن صحبت های بقیه به من نگین..

حسم هیچوقت بهم دروغ نگفته خدایاورت گلم 

قربونت برم 😭گریه ام دراومد امیدوارم إن شاالله 💓💓💓ممنونم ازت منم برات آرزوی بهترین ها رو دارم

سلام عزیزم واقعا سخته ...الهی خدا ب حق این شب های عزیز ب دلت ارامش بده     خدا این ادمای ...

سلام عزیزم ممنونم... 

❤️❤️❤️❤️

إن شاالله.. 

سلام عزیزم ممنون خیلی تلاش کردم شاید این 2سال آخر خیلییی واقعا صبر کردم اما اون نمیخاست😔😔نمیدونم چ ...

ابجی گلم به نظرم به اون کسی که میادد بهت میگه فلانی اینجور گفت بهش بگو خب الان گفتی بهم چه چیزی عایدت شد؟! 

ابجی گلم به نظرم به اون کسی که میادد بهت میگه فلانی اینجور گفت بهش بگو خب الان گفتی بهم چه چیزی عاید ...

فقط فهمیدم تو این روزها عقل چه نعمت بزرگیه همش دعا میکنم خدا به من عقل بده هيچوقت کسی که عاقل یا باایمان باشه این کار نمیکنه