2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص گین آپ خارجیه از عطاریا بخر گیاهیه برا کشور ترکیه بی برو برگرد هم بدنتو هم صورتتو تپل میکنه&nb ...

استفاده کردی نتیجه داده عزیز؟

کورتون نداره؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
استفاده کردی نتیجه داده عزیز؟ کورتون نداره؟

۶۰تا قرصه همشم از میوس .تو اینترنت اسمشو بزن یا اگه رفتی عطاری رو جلدشو نگاه کن.گیاهیه..اشتهاتو دوبرابر میکنه.والا من یه دوره کامل خوردم بدنم پر شد صورتم کپل شد راضی بودم.حالا دست خودته ادامه بدی یانه..یک ماهم هست دیگه نمیخورم ولی بدنم همونه.لاغر نشدم.یدونه قبل ناهار یدونه قبل شام..یعنی روزی دوبار میخوری

کورتون چی هست ؟

۶۰تا قرصه همشم از میوس .تو اینترنت اسمشو بزن یا اگه رفتی عطاری رو جلدشو نگاه کن.گیاهیه..اشتهاتو دوبر ...

کورتون یه ماده ای که تو قرص های چاقی استفاده میکنند که زود چاق بشی و به شدت عوارض داره به خصوص برای کبد

اها خوبه عزیزم قیمتش چنده ؟

الان تو اینستا یه پیج پیدا کردم که قرصی میده و تصمینی ۱۰۰ درصد که مواد مثل کورتون نداره و پف و ورم نیست 

جالا برم تحقیق کنم درباره این قرص پیشنهادی شما یکیشو بگیرم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
کورتون یه ماده ای که تو قرص های چاقی استفاده میکنند که زود چاق بشی و به شدت عوارض داره به خصوص برای ...

کورتون نداره..گیاهیه اشتها آوره..اسم قرصه گین‌آپ هست.حضوری بخر.از عطاری ها