2777
2789

من سه ماهه زایمان کردم نشد شکم بند ببندم حالا ببندم اثر داره؟البته یک کوچولو شکم دارم واینکه فقط موقعی که غذا میخورم جلو میاد خیلی حس بدی بهم دست میده همه اعتماد به نفسمو ازم گرفته 

اگه هم شکم بند ببندم و هم زمان ورزش کنم آیا مثل قبل میشه؟

حالا اگه باشگاه برم چی آیا مثل قبل تخت میشه ؟

چکار کنم دارم روانی میشم از دستش شده همه فکر و ذکرم شکم لعنتیم😖😤

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه که شکم بند ببندم؟

طبیعی یا سز؟

اگه شکمتون یخورده بزرگه .دراز نشست برین 

جمع میشه خودش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
طبیعی یا سز؟ اگه شکمتون یخورده بزرگه .دراز نشست برین  جمع میشه خودش

طبیعی بود زایمانم عزیزم ...

شما از دراز و نشست تجربه دارین؟

طبیعی یا سز؟ اگه شکمتون یخورده بزرگه .دراز نشست برین  جمع میشه خودش

چه مدت دراز و نشست بزنم میره؟

طبیعی بود زایمانم عزیزم ... شما از دراز و نشست تجربه دارین؟

من زیاد نزدم ولی فکرکنم حدود دو هفته ای بود زدم 

آره شکمم جمع شد حتی تو دو سه روز اول متوجهش شدم

من رژیمم گرفته بودم در کنارش .کاش ادامه میدادم ولی تنبلیم میاد

زیاد بخودتون سخت نگیرین فکرکنم‌یک ماه کافی باشه .هروقت حس کردین جمع و جور شده ادامه ندین.روزی سه ست کنین صبح و ظهر و شب ..یا صبح و شب

درحالت عادی هم شکم بند ببندین 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من زیاد نزدم ولی فکرکنم حدود دو هفته ای بود زدم  آره شکمم جمع شد حتی تو دو سه روز اول متوجهش ش ...

مرسی از راهنماییتون

آخه یکی می‌گفت دراز و نشست شکم رو بزرگتر می‌کنه منم نزدم فقط پنج روز زدم بعدش ترسیدم از اینی که هست بزرگتر بشه بیخیال شدم ااالان بشدت پشیمونم که چرا ادامه ندادم 😬🤐

مرسی از راهنماییتون آخه یکی می‌گفت دراز و نشست شکم رو بزرگتر می‌کنه منم نزدم فقط پنج روز زدم بعدش ت ...

نه عزیزم درازنشست شکم رو بزرگ نمیکنه .جمع میکنه برای شمایی که شکم زیادی ندارین بهتره

منم شنیدم برای کسانی که شکم گنده ای دارن دراز نشست خوب نیست و شکم رو ثابت و  سفت میکنه که من باور ندارم .نمیدونم شایدم‌درست باشه

من که به چشم دیدم چقد شکمم جمع شده بود ولی حیف ادامه ندادم

راستی غذاتم خیلی زیاد بجو .خیلی تاثیرداره

موفق باشین عزیزم❤

نه عزیزم درازنشست شکم رو بزرگ نمیکنه .جمع میکنه برای شمایی که شکم زیادی ندارین بهتره منم شنیدم برای ...

بله چون از ماه 7 عضلات شکم ول میشن  قبلش منسجم هست

وای نه چه بد خوب شد گفتید پس من شکم ببند رو تا کی ببندم؟