2777
2789
عنوان

تاکی شیر دارم به بچه ام بدم؟

721 بازدید | 8 پست
مرخصی زایمانم تموم شد و رفتم سرکار صبح ها تا بعداز ظهر سرکارم و بچه ام شیر خشک می خوره از کارکه میام شیر خودمو بهش می دم اماحس میکنم شیرم کم شده به نظرتون تا کی شیر دارم چی کارکنم؟
والا پسر من از وقتی که روزا بهش شیر خشک دادن یواش یواش سینه منو دیگه نگرفت
الان که ١٠ ماهش تموم شد اصلا دیگه نمی خوره

تو هم چون مکیدن بچت کم میشه شیرت بخوای نخوای کم میشه

بعدشم شیر خوردن با شیشه خیلی راحته بچه ها ترجیح میدن شیشه بخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای من صبحها تو محل کار تا سینش رگ میزد میرفت تو دستشویی با شیر دوش میدوشید میریخت تو قمقمه واسه فردا صبح بچش تا 1 سال همینطوری شیر داشت بچه هم شیر مادر می خورد
@2bare_man
دوشیدن خیلی سخته

علاوه بر اینکه شکل سینه رو هم داغون میکنه

بنظر من توو ایرانه که همه میگن تا ٢ سالگی باید شیر داد

خارج از کشور تا ٦ ماه میگن خوبه تا ٩ ماه دیگه بسه

واقعا هم از ٦ ماه که بگذره دیگه مادر شیرش مثل اب میشه باز حداقل شیر خشک پر از اهن و کلسیم و هزار تا ویتامین دیگست

فکر می کنی شیر ماها بعد از ٨-٩ ماه واقعا اینا رو داشته باشه ؟؟
دکتر پسر منم تو 20 ماهگی مجبورم کرد بچه رو از شیر بگیرم گفت 2 سال واسه عربا بوده که هیچی نداشتن بدن بچه بخوره.... البته آرتین خیلی تپل شده بود. از شیر گرفتم از تپلیش کم شد.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم