2777
2789

لباساشو کم کن خونه را خنک کن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اتفاقاً خوبه که نمیخوره. وقتی بچه دل درد داره اگه شیر بخوره دردش بیشتر میشه. ولی مک زدن آرومش میکنه. بهش پستونک بده یا تو شیشه شربتش رو یا یه کوچولو عرق نعنا و نبات بده بخوره دردش افتاد شیر خودتو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاً خوبه که نمیخوره. وقتی بچه دل درد داره اگه شیر بخوره دردش بیشتر میشه. ولی مک زدن آرومش میکنه. ...

پس سینه رو پس نزده یعنی دیوونه شدم راه میرم مادرشوهرم میگه پس زده تموم

پس سینه رو پس نزده یعنی دیوونه شدم راه میرم مادرشوهرم میگه پس زده تموم

مادرشوهر منم همش میگفت بده بخوره ولی من گوش نمیدادم. اتفاقاً بچه من وقتی درد داشت همش شیر میخواست. اما انقدر نمیدادم تا دردش بیفته. آروم پشتشو ماساژ بده. کمرشو با سشوار گرم کن.یا یه پارچه یا حوله گرم بپیچ کمرش. قطره کولیک بده بخوره . پستونک بده مک بزنه. همه بچه ها همینن. دو سه ماه طول میکشه صبور باش عزیزم. به حرف مادرشوهر هم گوش نده کار خودتو بکن 🤪😁

وقتی درد داره یه پتو یا دورپیچ رو مدل قنداق مثلثی کن دست و پای بچه رو صاف کن بذار توش. بپیچ دور بچه. دستاش حتما تو باشه. من اینو تو یه فیلم آموزشی خارجی دیدم. خیلی جواب میده. یه صدایی مثل سشوار یا هود یا جاروبرقی هم براش روشن کن.