2777
2789

من خودم هر پسر یا مردی با من دوست شده همون روز اول ادعای عشق و عاشقی کرده و خواسته منو ببوسه یا بعدا به خونه اش دعوت کنه 

منم مجبور میشدم ارتباط دوستی ساده رو قطع کنم چون عاشقشون نبودم و تمایلی بهشون نداشتم خواستگار هم نبودن که باهاشون آینده ای داشته باشم.

اونهارو فقط به چشم دوست اجتماعی/معمولی میدیدم که اوقات فراغتم باهاشون دردودل، مشورت و همصحبتی کنم از تنهایی دربیام و حوصله ام سر نره.

شما تا به حال شده با یک پسر یا مرد دوست معمولی و اجتماعی باشید بدون اینکه از شما بخواد سواستفاده کنه و توقع رابطه جنسی و ادعای عشق و عاشقی داشته باشه؟

بنظرتون آقایون به جز رابطه چه اهداف دیگه ای برای دوستی با خانومها دارند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه، اما نه تو جامعه ای که سال هاست زن و مرد رو با یه شکاف عمیق از هم تفکیک کردن، و همه یه جورایی انگار ندید بدید جنس مخالفن

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever