2777
2789
عنوان

راننده های ماهر بیاین لطفا

90 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من چندسال پیش گواهینامه گرفتم ولی به خاطر یه اتفاقی هیچوقت رانندگی نکردم. الان چندروزه شروع کردم به رانندگی و امروز پشت چراغ قرمزها همش خاموش میکردم. میشه لطفا من رو راهنمایی کنید؟ یه چیزایی کلا یادم رفته. البته اولین فرصت باید حتما یکی دوجلسه با مربی کلاس بگیرم ولی ذهنم خیلی درگیر اینه. من موقعی که آموزش میدیدم از همون جلسه اول هیچوقت ماشین زیر پام خاموش نمیشد همیشه نرم و روون حرکت میکردم

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم

کلاجو پایین نگهدار

کم کم بیار بالا اونجا که احساس کردی ماشین انگار میلرزه اون نقطه ایه که ماشین حرکت خواهد کرد اگه گاز بدی 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از روز اول اگر خاموش نمیکردی چون مربیت برات کلاجو نگه میداشته

نه با ماشین خودمونم میرفتم تمرین خوب بودم. الان پاهام یادشون رفته انگار 😕

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
هول میشی خاموش میشه، سریع نباید پات از کلاچ برداری

ببین پشت چراغ قرمز خلاص میکنم. قشنگ آماده حرکتم میشم ولی وقتی میخوام حرکت کنم خاموش میشه. به نظرت همون کلاچ رو زود ول میکنم؟

ببین پشت چراغ قرمز خلاص میکنم. قشنگ آماده حرکتم میشم ولی وقتی میخوام حرکت کنم خاموش میشه. به نظرت هم ...

هم کلاجو زود ول میکنی هم گاز نمیدی، رو سربالایی باید بیشتر گاز بدی

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

لطفا۵جلسه برو شوخی نیست....عواقب داره...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد