2777
2789
عنوان

بوی خوب پوست شکم در دوران بارداری

185 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها، کسی بوده این تجربه رو داشته باشه یا از کسی شنیده باشه

من ماه پنجم بارداریمه، الان تقریبا 2ماهه فقط پوست ناحیه شکمم نه کل بدنم بوی خوبی مثل شکوفه میده

اولش که همسرم متوجه شد بعد هم خودم با بو کردن پیرهنم متوجه شدم 

اولش فکر کردم طبیعیه، بعد که از چند نفر پرسیدم گفتن نشنیدن همچین چیزورو، بچمون هم دختره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا شامپو بدن خوبی استفاده میکنی یا اگر شکم رو چرب میکنی واسه اون هست 

اتفاقا بعد از حموم بوش از بین میبره، دوباره چند روز بعد شروع میشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خداروشکر که خدا این هدیه زیبا رو بهت داده🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ممنونم ازت 🌹🌹🌹

چقدر حس خوب گرفتم اوخی دخترت بوی شکوفه های گل میده دختر کوچولوی صورتی😍

عززززیزم مررسی🤗💗💗

اسم گل روش بزار 

رز

یاس 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
شاید روغنی چیزی میزنی بوی اونه یا شامپو

نه عزیزم روغن نمیزنم، حمومم میرم بوش از بین میره