نمیخوام طلاق رو عادی کنم ولی الان نیم قرنه خونه ما دعواس تموم نمیشه لامصب همه داغون شدیم افسرده شدیم به خاطر افسردگی نتونستیم حتی تو کار پیشرفت کنیم تو روخدا اگه کسی دعوا زیاد داره با شوهرش و همیشگی هست و شرایطشو داره طلاق بگیره بره وقتی میمونید بدون جنگ اعصاب بمونید وقتی نمیتونید تحمل کنید طلاق بگیرید، اینطوری خیلی به نفعه اون بچه هاس من حاضر بودم بچه طلاق باشم تا بچه جنگ ابدی ، اخرشم رو بچه منت میزارید که به خاطر تو موندم
شوهر خودم شرایط شمارو داشت البته توبچگی مامان وباباش جدا شدن وزن بابا اومد روسرشون روزی هزار دفعه میگه کاش مامانم بود ولی بادعوا اگر دعوایی بود مامانم میکرد بهتر ازدعوای زن بابا هستش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر خودم شرایط شمارو داشت البته توبچگی مامان وباباش جدا شدن وزن بابا اومد روسرشون روزی هزار دفعه می ...
فرقی نداره دعوا با کی باشه به هرحال آرامشو می بره
بعدشم بابای من عرضه نداره زن بگیره و اینکه اگه میگم زن بابا شاید بهتر باشه برا اینه که شاید بابات با زنش تفاهم بیشتری داشته باشن در غیر اینصورت بله بدتره
آره هر کسی تو اون شرایط میگه بدترینه ولی باور کن زن بابا داشته باشی بدون جنگ و دعوا این خیلی ب ...
درکت میکنم عزیزم پدرشوهرم و مادرشوهر و همیشه دعوا داشتن همش مقصر پدرشوهرم بوده الآنم همه ی بچه هاشو بخاطر اینکه تو یه جو دعوا و داد و بیداد بزرگ شدند همشون عصبی و بی حوصله هستن