2777
2789
عنوان

مادرهایی که به نی نی شیرخشک میدن

109 بازدید | 10 پست

سلام مامانای عزیز

پسر من ۷۰ روزشه، یه اشتباهی کردم بهش شیشه شیر دادم هفته اول دیگه سینمو نگرفت حالا بهش شیر خشک میدم خیلی ناراحتم اصلا نمیتونم کنار بیام همش گریه میکنم😢 اصلا افسرده شدم سر این قضیه 

شیردوش برقی گرفتم اما شیرمم خیلی کم شده هر بار بیشتر از ۳۰ سی سی نمیشه 

لطفا بگین به چه علت نی نی تون شیر خشکی شد و چطوری کنار اومدین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترم تادوماه شیرمو خورد بعدش دیگه ول کرد چون زردی داشت مجبورشدم شیرخشک بدم بعدواکسن دوماهگی ول کرد کاریش نمیشه کرد منم بعضی وقنا غصه میخورم ولی میگم خداروشکر تنش سالمه 

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

قرص جلوگبری خودرم شیرم خشک شد .برای دومی هم فشارم بالا بود کلیه هام کار نمی کردن دکتر گفت به بچه شیر نده ضرر داره من دادم جهشی بالا میاورد مجبور شدم شیرخشک بدم بهش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من سر بچه اولم رفتم بشم مادرنمونه! فقط به بچه شیرمادر میدادم. شیرم کم بود، انواع شیردوش امتحان کردم شیر میدوشیدم ، خودم یکسره مایعات میخوردم ... اصلا داستانی داشتم... 

بچه گرسنه بود بازم! همش گریه میکرد... چند ماه عذاب کشیدم که شیرخشکی نشه و نشد. چون همش در حال مک زدن بود بشدت وابسته به من شد و ترک شیرش بعد دوسال به طور وحشتناکی اذیت شد. 

سر این بچه م هردو رو میدم هم شیر مادر هم خشک 

هم بچه راحته هم من 

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده

من دخترم شیرخشک دوست نداشت فقط دوماه خوردشیرنداشتم ازبیمارستان شیرخشک دادیم بهش ولی دیگه نخوردالانم فقط شیرخودمومیخوره من شیرم هیچوقت سرریزنکرد همیشه شیرافزاووگوشت وایناروبایدبخورم بخاطرشیرم