2777
2789
عنوان

چه جوری از یکی خاستگاری کنم

198 بازدید | 19 پست

یکی رو معرفی کردیم به داییم با ماسک دیدتش حالا دوست داره عکسشو ببینه بعد  پا پیش بزاره

منم قراره واسطه شم البته دو ماهی مربی بچم بوده شمارش رو دارم چه جوری به دختره بگم که اول عکس بده و ناراحت نشه به وقت آخه منطقه ما همه هم رو میشناسن عکس و این جور چیزا حساسن روش

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس نگیر  یه کافه با خودتون و دایی تون ودختره برید  با همدیگه حرف بزنید  شاید اصلا ...

منطقمون کافه نداره همه هم رو میشناسن نمیشه بیرون قرار بزاریم تو خونه ما هم فکر نکنم بیاد

ما خواهرزاده ها انگار وظیفه پیدا کردن زن برادایی ها گردنمونه😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

یه روز دختره رو دعوت کن خونتون بعد داییت هم بخاطر یه کاری بیاد دم خونتون و یه لحظه ببینتش اگه خوشش نیومد که هیچی اومد هم بهش بعدا میگی داییم خوشش اومده میخوایم بیلیم خواستگاری..

عکس نگیر 😑 

یه قرار بزار باهاش 

من کسی بگه عکس بده لهش میکنم اونم ناراحت میشه پس

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

تو پروفایل شماره گوشی عکسی نداره؟

نگو واسه داییم میخوام بگو یه بنده خدایی ازشما خوشش اومده گفتن اگه میشه عکستونو ببینن طرف خاطر جمعه و مطمینه دیگه الان تقریبا همه اول عکس میبنن بعد مزاحم خانواده ها میشن 

عکس نگیر 😑  یه قرار بزار باهاش  من کسی بگه عکس بده لهش میکنم اونم ناراحت میشه پس

چه جوری حساب کن تو یه روستایی اون وقت چه جوری بگم هم رو ببینند تا کسی نبینتشون که بد باشه 

تو پروفایل شماره گوشی عکسی نداره؟ نگو واسه داییم میخوام بگو یه بنده خدایی ازشما خوشش اومده گفتن اگه ...

نه عکس ندارم منم همینو گفتم به داییم که بهش بگم عکس بده بهم ولی داییم میخاد مطمعن شه بعد حرف خاستگاری بشه 

میگه شنیدم خاستگار هم داره سفت و سخت ولی باباش قبول نکرده پسره بیکاره