2777
2789

ازش خوشم میادا با حاله بازیش خوبه ولی داوریش داغونه

تو عصر جدید هی ب همه میگه مامان جان ببین مامان بگو مامان جان امادع ای مامان جان خاک ت سرت مامان جان

فازشو نمیفهمم😕🐜

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۸ سالشه مامان ۳۰ سال به پایین میشه دیگه 

با این لفظ میخاد بگه مهربونه شاید فقط تکه کلامش باشه

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

خب شاید تیکه کلامشه مگه چ ایرادی داره 

منم ب همه میگم فرزندم دخترم پسرم عادتمه يجور محبته

تازه ٢٢ سالمم هست 

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …

نظر دادنشم من خوشم نمیاد فقط میگه افرین واقعا خسته نباشید واقعا

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

من بعد از اون قسمتی که یکی از شرکت کننده ها گفت مادرم مثل مرده بعد علیخانی حرفشو تصحیح کرد. گفت برای تعریف یک زن نگیم مثل مرده... مرد صفت نیست بگیم انسان خوبیه ...بعد صامتی اومد چرت و پرت گفت اصلا خوشم نیومد ازش 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
به همهههههه چی گیر میدادا!

میبینی تماشاگرا تا دست میزنن یا صدا میکنن عصبی میشه سرشون 

کلن داورای این فصل خیلی داغون شدن 

من بشیر و موخوام 🥲😭

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎