2777
2789
عنوان

رلم واسه اولین قرارمون میگه بیا....

633 بازدید | 34 پست

ما تازه باهمیم بعد قراره بعد یه مدت دیگه هم دیگه رو از نزدیک ببینیم اون منو از دور دیده منم فقط عکساشو دیدم اونم عکسای منو دیده همسایه مونه مبل فروشی داره میگه واسه اولین قرار بیا محل کارم به نظرتون من چیکارکنم میخوام بهش بگم بریم کافی شاپ اما حس میکنم نمیاد چون میگف زیاد اصل بیرون رفتن با دخترا نیستم شهرکوچیکه یکی میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شخصیت پسره داره

اگر فکر میکنی بری فردا میکوبه تو سرت که تو اومدی و فلان نرو

اگر نه اینجور ادمی نیست و با شخصیته برو

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

اگه کافه یا رستوران دعوتت نکرد قرار اول و کات کن

من خودم خیلی ادم راحتیم و اصلا سخت گیر نیستم

با همسرم قرارهایی داشتیم تو ماشین ساندویچ کثیف خوردیم 

ولی قرار اول باید حتما کافه ورستوران باشه وگرنه اون ادم ادم درستی برای رابطه نیست

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...