2821
2789
عنوان

رشد نوزاد نارس

602 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر میشه کمکم کنید تجربه های خودتون و نزدیکاتون اگه داشتین بم بگین خیییییلی روحیم خرابه همش دوس دارم گریه کنم

من نوزادم ۳۲ هفته و ۲ روز بدنیا اومده وزن تولدش ۲۵۰۰ بود یک هفته بستری بود ۳۰۰ گرم کم کرد الان ۲ هفتشه ۲۴۰۰ شده شیر خودم بش میدم 

چکابش کردم کلیه هاش گفتن یکم رسوب داره یک ماه بعد باید دوباره چکابش تکرار کنم باقی چیزاش خداروهزار مرتبه شکر خوبه

مادرا دل تو دلم نیست خواهش میکنم هر کی تجربه نوزاد نارس داره بم بگه وزن گیریشون چطوره؟ مثلا نوزادتون ماه اول چقد وزن گرفت دوس دارم زود زود وزن اضافه کنه چکار کنم 

تکاملش چی نسبت به بچه های رسیده هوششون چطوره؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چون احتمال زایمان زودرس داشتم خیلی تغذیمو قوی کردم 

خوبه خداروشکر پس....نی نی ت تو دستگاه نرفت ؟من پسراولم ۳۶ هفته زایمان کردم دوهفته تو دستگاه موند ....الانم ۳۳ هفتمه استرس زایمان زودرس و پارگی کیسه آب دارم

خوبه خداروشکر پس....نی نی ت تو دستگاه نرفت ؟من پسراولم ۳۶ هفته زایمان کردم دوهفته تو دستگاه موند ... ...

خانومی پسرت چرا دستگاه رفت ۳۶ هفته که خیلی خوبه؟ وزن و قد و دور سرش چند بود ؟

خانومی پسرت چرا دستگاه رفت ۳۶ هفته که خیلی خوبه؟ وزن و قد و دور سرش چند بود ؟

واسه من کیسه آبم پاره شد چون دولتی بود سز نکردن گفتن باید درد طبیعی بکشی بعد ۲۴ساعت که قلبش داشت از حرکت وایمیستاد سز کردن بخاطر افت ضربان قلب سریع بردن سز کردن اگه همون موقع که کیسه آب پاره شد سز کرده بودن این بلاها سرم نمیومد .سر اولی آمپول ریه نزدم ولی وزنش خوب بود ۳۶هفته ۳۲۰۰بود سر این یکی ۳۲ هفته ۶تا بتامتازون زدم