2777
2789

دخترمون رو شوهر نمیدیم و بعدا به گوشش برسه دور و بری هاش موقع تحقیق میگن دخارشون رو نمیدن و اونا هم دیگه پا پیش نزارن

پیشنهادتون چیه چون خودش ناراحته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه همینو میگن که شوهر نمیدیم شنونده باید عاقل باشه الان مادرشوهر من سه تا دختر بالای سی سال داره میگه زوده شوهر نمیدم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خب باید اون مادر چه برخوردی کنه بین اشناها چی بگه که بقیه دیگه این کارو نکنن

باید بگه بهشون که دخالت نکنن. من خواستگار داشتم اما ریس مون بهشون یه سری حرفها میزد که برن و نیان دیگه. حتی معرفی میکرد به کسی . به یکی دیگه از ریسها گفتم اونم باهاش صحبت کرد که به شما ارتباطی نداره، اما ول کن نبود. اخر سر همسرم اهمیتی به حرفهاش نداد و امد خواستگاری و جور شد

خب باید اخلاقشو بذاره کنار پیش همه ازدخترش تعریف کنه از امتیازاتش بگه ازتواناییاش بگه  

بگه کلی خواستگار داره دخترم میگه تایمورد خوب ک بدرد هم نخوریم پیدا نکنم ازدواج نمیکنم 

بهرکسی اعتماد نیومده توازدواج ادم باید خیلی دقت کنه تا بعدا بمشکل نخوره

ازاین حرفا بزنه یعنی غیرمستقیم میگه فقط ب خواستگار خوب میدمش یا تاخواستگار خوب نیاد بمونه پیش خودم نمیخوام انقد زحمت کشیدم بدم دست یکی اتیشش بزنن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اخه اینا وقت تحقیق خواستگار رو رد میکنن 

خواستگاری که به حرف فامیل که میگن دخترشونو نمیدن پا بس بکشه همون بهتر که بره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند